Ha szereted a spagettit akkor ezt pont neked találták ki.



Nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a paradicsomos, gőzölgős finom spagettit szinte mindenki imádja, mert nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető, irtózatosan finom és az utána maradó mosatlannal sincs nagy gond, könnyedén megtisztíthatók a tányérok.

Az alábbi videóban kissé újragondolták a spagettit, az adagolásánál eszközöltek némi változtatást, hiszen kis muffinsütő formákba teszik a tésztás, paradicsomos, húsgombócos finomságot, és olyan formában kerül a tányérokra is.

Tegyünk egy fazékba vizet forrni, adjunk hozzá kevés sót, majd mehet bele egy adag spagetti, nem kell túl puhára főzni, 6–7 perc alatt el is készül. Ha ez megvan, szűrjük át egy tálba, és adjunk hozzá másfél evőkanál olívaolajat, amely megakadályozza, hogy a spagettik összeragadjanak. Kissé keverjük össze, hogy az olaj szétfolyhasson.

Ezután negyed órára a tésztát tegyük a hűtőbe, ha letelt az idő, utána öntsük nyakon a spagettinket egy bögre reszelt parmezán sajttal. Keverjük össze ezt is. Ezután melegítsük elő a sütőt, és vajazzuk ki a muffinsütő formát, és ezekbe tegyük bele a sajtos spagettit, majd kanalazzunk rá paradicsomsűrítményt, és ennek közepébe mehet egy húsgombóc is, majd ismét jöhet egy kanál paradicsomsűrítmény, valamint egy kevés parmezán.

20–25 perc alatt el is készül. Fenséges!

Forrás:

http://filantropikum.com/a-vilag-legjobb-spagetti-receptje-ha-egyszer-elkeszited-utana-csak-ilyent-fogsz-csinalni/

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!