Így kezdődik a hónap a csillagok szerint...



Kos

Ha rossz kedved van, arról te is tehetsz. Talán arra van szükséged, hogy valami vidám programot szervezz, vagy elfogadj egy meghívást a hét végére. Az utóbbi idők egyik legjobb éjszakája vár rád, ha így teszel.

Bika

Körülötted most új szelek kezdenek fújdogálni, melyek szétkergetik a fekete felhőket melyek eddig körülötted lebegtek. Meglátod, még a lélegzetvétel is más lesz ettől. Ismerkedj, barátkozz új emberekkel, a nyitottság új dolgokat hozhat most az életedbe!

Ikrek

A munkádat illetően most olyan véleményekkel kell szembesülnöd, melyekre eddig nem számítottál. Tetszik, vagy nem, az emberek néha könyörtelenek tudnak lenni, főleg, ha fogást találnak másokon. Légy higgadt, fontold meg azt, ami hasznos számodra, a körítéssel pedig ne foglalkozz!

Rák

Most úgy néz ki valami nagyon beindul körülötted. Talán a jövő, melyet annyira vártál, végre elkezdődik és a dolgaid most olyan irányt vehetnek, melyre legmerészebb álmaidban sem mertél volna gondolni.

Oroszlán

Várod már azokat a napokat, mikor kicsit lazítani lehet? Persze nem elég csak várni, tenni is kell annak érdekében, hogy a pihenés jól teljen. Nem biztos, hogy most csak arra van szükséged, hogy az ágyban feküdj, szervezz magadnak aktív pihenést!

Szűz

Az emberek mostanában zárkózottak és morcosak lettek körülötted, ami téged is rossz érzéssel tölt el. Gondolkodj el azon, hogyan lehetne ezen változtatni! Talán tematizálni lehetne a beszélgetéseidet vidámabb témákra. Ne engedj a kísértésnek!

Mérleg

Ma valami új kezd virágozni a lelkedben. Az elmúlt napok nyomott hangulata kezd oldódni és a szíved is kezd megkönnyebbülni. Használd ki az előtted álló napokat egy kis testmozgásra! Szellőztesd ki a fejedet és egyél egészségeset!

Skorpió

Az elmúlt néhány nap megpróbáltatásokkal volt teli számodra így most jól fog esni egy kis megkönnyebbült pihenés. Ráadásul a munkádat is elismerik és a dicséretek jót fognak tenni a lelkednek. Használd ki ezeket a napokat, élvezd az életet!

Nyilas

Most a nyugalom és a felkészülés napjai következnek. Az előtted álló időszak nagyon kemény lesz, úgyhogy készülj fel rá és pihend ki magad előre is! Családod és barátaid melletted állnak és segítenek, amiben csak tudnak.

Bak

A mai napod a rögtönzésről fog szólni. Olyan helyzetbe keveredhetsz, amire nem lehet előre felkészülni, így csak a pillanatnyi lélekjelenléteden múlik majd a siker. Szerencsére neked ez nem szokott problémákat okozni.

Vízöntő

Ma könnyed és mondhatni komolytalan nap elé nézel. Olyasmi történik veled, amin utólag jókat fogsz még szórakozni. Főleg, ha az emlék megszépül. Ha a napnak vége, szabadulj ki egy kicsit, sétálj egyet a friss levegőn, szellőztesd ki a fejed!

Halak

Lehet, hogy már nem vagy gyerek, de ma úgy fogsz viselkedni. Persze ki mondhatja azt, hogy egy felnőttnek nincs joga néha komolytalanul venni a dolgokat? Te általában keményen és komolyan dolgozol, de ma itt az ideje a játéknak is.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/12/napi-horoszkop-2017-december-1-az-uj-kezdetek/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!