Őszintén mesélt arról, hogy mi történt vele azóta, amióta eltűnt...



Geronazzo Mária botrányairól és hatalmas szájáról volt többnyire híres, de évek óta nem hallhattunk felőle. Kiderült, hogy egy új karrierbe fogott, ezen a pályán pedig született tehetség!

Geronazzo Máriát senki nem feledi, természetellenesre plasztikáztatott ajkaival örökre bevonult a bulvártörténelembe. A celeb egy ideig többnyire botrányairól volt híres, de néhány éve hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől, és azóta nem is hallhattunk felőle. Szerencsére Mária kitűnően érzi magát, és azt is elárulta, mivel foglalkozik mostanában.

2010-ben azért tüntem el, mert született tehetséggel rendelkezem az ezoterika világában.Úgy éreztem, hogy a korom pont most - közeledem a hatvan felé -, ért el arra a szintre, hogy én ezt a született tehetségemet kamatoztassam' 

- mondta a Fókusz stábjának Mária, aki már nem szívesen öltözködik feltűnően. 2010-ben lányához költözött Zürichbe, és egy tévénél kezdett el jósolni, valamint egy kávézóban volt pultos.

Tudatosan szakítottam meg a médiával a kapcsolatot. 

Amikor egy kicsit úgy érzem, hogy toporgok és nem érzem ebben jól magam, akkor általában változtatni szoktam. Régebben férjhez mentem' 

- mondta Mária, aki 20-25 éve vált el utolsó férjétől, és azóta szingli, bár hiányzik neki egy lelki társ. Jelenleg Magyarország és Svájc között ingázik, itt és ott is jóslással foglalkozik.

 

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170704-josno-lett-geronazzo-mariabol.html 

 
Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!