Igen csak esemény teli hét lesz.



Ez az időszak sokak számára jelenthet kisebb-nagyobb kihívást. Azonban némi szorgalom, plusz energia és kitartás csodákat művelhet az emberrel. Ez pedig igaz a magánéletre és az anyagi területre is.

A magánélet területén a héten lehetnek változások, kisebb-nagyobb hullámvölgyek. Azonban, ha kapcsolatuk jó minőségéért mindent megtesznek az egyes jegyek, akkor nem lehetnek problémák.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Ezen a héten a munka területén nehezebb kihívásoknak nézhetsz elébe, azonban, ha jól veszed az akadályokat, a befektetett munka busásan megtérülhet. Szerelmed egy különös meglepetéssel rukkolhat elő, aminek nagyon fogsz örülni. Ha szingli vagy, akkor egy titkos hódoló bukkanhat fel az életedben, olyan ember, akire nem is gondolnál.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Anyagi helyzeted most fellendülhet egy új lehetőség miatt, így majd' kicsattanhatsz az örömtől, ami a kisugárzásodon is meglátszik. Kedveseddel több lehetőséged lehet együtt lenni, ez pedig pozitívan hat a kapcsolatotokra. Egyedülállóként viszont most lenne érdemes ismerkedned: egy ismerősöd lehet, hogy szívesen szervezne neked egy vakrandit.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Hosszú idő után végre több időt szánhatsz magadra. Használd ki: menj el fodrászhoz, vásárolj egy kicsit, akár még a barátnőidet is elhívhatod magaddal. A pároddal lehetnek apróbb összetűzések, azonban ezek a kisebb viták hamar tovaszállnak, és édes lesz a békülés. Szingliként most egy régi szerelmed bukkanhat fel, gondold át, érdemes-e ismét fellobbantani a lángot.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha mostanában kevés időt töltöttél együtt a családoddal, végre bepótolhatod ezt. Érdemes lenne valamilyen különleges programot szerveznetek együtt, menjetek el túrázni, esetleg turistáskodni egy másik hazai városba. Kapcsolatod most egy újabb, rég vágyott szintre léphet. Ha egyedülálló vagy, akkor egy már ismert kollégád figyelhet fel rád.

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Energikusnak és sikeresnek érezheted magad a munka terén. Emellett egy rég látott ismerőssel találkozhatsz, aki egy különleges lehetőséggel kecsegtet. A pároddal komolyabb elhatározásra juthattok, ez a döntés szólhat az anyagiakról vagy egy magasabb szintű elköteleződésről is. Ha keresed a párod, akkor az egyik társkereső oldalon megtalálhat a szerelem.

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

A héten érhet egy váratlan telefonhívás, ami pozitív híreket ígér. A munka területén lehetnek nehezebb feladatok, azonban ne feledd, a főnököd azért kért meg rá, mert tudja, hogy képes vagy megcsinálni. Párod komolyabb elhatározáshoz juthat, ezért most érdemes lesz támogatnod őt, meg fogja hálálni. Szingliként egy barátként ismert férfi vallhat szerelmet neked.

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Egy régóta dédelgetett álmodat most megvalósíthatod. Ennek köszönhetően pedig egész héten majd' kicsattanhatsz a boldogságtól. Szerelmeddel több időtök juthat egymásra, így érdemes valami különleges programot kitalálnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor az egyik barátnőd hívhatja fel a figyelmedet valamelyik ismerősére. Kérd meg, mutasson be neki!

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Egy ismerősöd mondhat neked egy olyan információt, melynek tudatában megváltoztathatod a sorsodat. Azonban csak okosan, előtte érdeklődj utána minden részletnek. Szerelmeddel több vitátok is lehet a héten, viszont a párkapcsolati kommunikációtok ettől csak fejlődik, és megerősödtök. Ha egyedülálló vagy, akkor egy szórakozóhelyen ismerkedhetsz meg valakivel.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

A munka területén kicsit túlhajszolhatod magad, azonban a főnököd értékelni fogja lankadatlan igyekezeted. Végre elmúlhat egy olyan egészségügyi probléma, amivel már régóta küzdesz. Szerelmeddel most válhat igazán tüzessé a kapcsolatotok. Ha párt keresel, akkor egy váratlan hódoló kezdheti el csapni a szelet az egyik közösségi oldalon, ne riaszd el, hiába hoz zavarba, próbálj kedves és nyitott lenni.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Lassan, de biztosan megtalálhatod számításaidat munkafronton. Kedveseddel most kicsit kevesebb időt tölthettek együtt, de ez az időszak csak még jobban megerősít benneteket. Ha egyedülálló vagy, érdemes nyitott szemmel járnod, hiszen egy közeli ismerősöd régóta próbálja csapni a szelet, de valamiért nem bízol a megérzésedben.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

A héten egyre többször gondolkodhatsz el azon, hogy elutazz valahová: ha így teszel, akkor most érdekes felfedezéseket tehetsz. Érdemes ezt kihasználni. A pároddal kicsit hullámzóbb lehet a viszonyotok, azonban hála szerelmeteknek, gyorsan megbékéltek egymással. Ha szingli vagy, furcsa módon a szüleiden keresztül ismerhetsz meg valakit, akinek köszönhetően rád talál a szerelem.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Az egyik munkatársaddal lehetnek kisebb viták, azonban a feladat elvégzése érdekében hamar túljuttok a feszültségen, és végül siker koronázza az együttműködéseteket. Szerelmed meglephet egy olyan dologgal, amire már régóta vágytál. Ha nincs kapcsolatod, akkor az egyik barátnőd lehet az új szárnysegéded: ezt mindenképp használd ki! Sikert hozhat a dolog.

Forrás:

https://femina.hu/ezo/heti_horoszkop/201804/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!