Most minden vágyad teljesülhet.



A Kosok számára sok lehetőséget kínál 2018 első hete, de az Ikrek sem fognak unatkozni: izgalmas, eseményekkel teli napoknak néznek elébe. Az Oroszlánok számára is szerencsés időszak következik, a Szüzek pedig nem lazsálhatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Új év, remek lehetőségek, nap mint nap történnek veled és körülötted jó dolgok, lesz minek örülni. Ne szalassz el semmit ezekben a napokban, a Jupiter hátszelével megvéd minden kellemetlenségtől, s támogat a sikerben, csak tedd a dolgod, így az eredmények is megérkeznek. Sok lehetőséget kínálhatnak fel neked tálcán, csak ki kell választani a legkedvezőbbet. Ezek érkezhetnek iskolából, munkahelyről, de akár egy ingatlannal összefüggő ügy is előtérbe kerülhet. Akkor teszed jól, ha valami egészen új dologban gondolkodsz, s nem ragadsz le a múltban! Válts munkahelyet, költözz el, kezdj fogyókúrába, tégy bármit, a siker garantált, csak rajtad múlik, mit tűzöl ki célként.

 

Bika

Jó buli a szilveszter, még jobb, ha van utózöngéje, így pedig az új év első hetében sokat pörögsz és forogsz, egy percet sem pihensz. Remélhetőleg maximálisan feltöltődtél, s kitomboltad magad, ám már 2018-at írunk, úgyhogy jöhetnek az új feladatok, a remek megvalósítások. S bár az új év első napjaiban még könnyen olyan érzésed lehet, mintha a tavalyi évben járnál, ideje felébredni, s arra koncentrálni, mennyire sok tennivaló vár rád. Hajlamos leszel alkalmanként álmodozni, ám ez nem segíti a fejlődést. Egy kis meditáció segíthet elűzni a rosszkedvedet, és a tudatos mosoly is oldja pesszimizmusodat.

Ikrek

Ne tagadd, felesleges! Az arcodra van írva, mennyire vártad, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas és dolgos hétköznapok, hisz belül égsz a vágytól, szeretnél szorgalmasan dolgozni és tanulni, vagy épp belevetni magadat a szellemi fejlődés egy egészen újszerű világába. Nagyon izgalmas, eseményekkel teli napoknak nézel elébe, sok tennivaló kerül az utadba, ám semmi nem tántorít el, mindent örömmel fogadsz, tettre készen! Sokakat meglep majd ez a nagy intenzitás, de te ezzel ne foglalkozz. Jellemzően nem igazán szeretsz egyhelyben ácsorogni, és várni a külső impulzusokat, de ezen a héten, nem is lehetne alkalmad a lazsálásra...

Rák

Bár a 2017-es esztendő utolsó három hete nagyon megerőltető volt számodra, az új év friss lendületet hoz. Ezek a napok nem adnak alkalmat a pihenésre, még esténként sem. Régi álmaid egyikét kezdheted most megvalósítani, ugyanis megtalálod azt a helyet, módszert vagy személyt, aki neked ebben segíthet. Végül pedig a titkolt vágyak most valóra válhatnak, s beköszönthet életedbe egy jelentőségteljes, ám hamar pozitív eredményeket hozó változás. Csak tedd a dolgodat, előre nézz, ne pedig hátra! Mozgalmasak lesznek a hétköznapok, jössz-mész, mindenkivel beszélgetsz, új ismeretségeket kötsz, s a nehéz feladatokat is szívesen magadra vállalod. Sok sikert!

Oroszlán

Kifejezetten szerencsés időszak kezdődik el az újesztendő indulásával egy időben. Ezekben a napokban nagyon kedvező a bolygóállás, a Jupiter és a Merkúr nagy erővel segíti terveid megvalósítását, sokat javul a kommunikációd, könnyedén és meglepő helyeken ismerhetsz meg új embereket, diétába foghatsz, rálelhetsz egy remek feladatra, de lehet, hogy ha eddig nem tetted, akkor most indítod útjára saját vállalkozásodat. Javallott még sokat mozogni, gondolkodni, terveket szőni, figyelj a világra, mert sok érdekes információ juthat a birtokodba. Kerüld el viszont a magányt és a csendet. most inkább a csapatmunka és a szerelem kerülnek fókuszba.

Szűz

Van néhány igen fontos téma, melyek az új esztendő beköszöntével sem tűnnek el a bakancslistádról. Jó lenne, ha nem kellene fontos dolgokra fókuszálnod, ám ez a hét és az aktuális bolygóhatások nem engedik meg a lazsálást. Figyelmedet a pénzügyekre vagy ingatlannal összefüggő folyamatokra fókuszáld, főleg akkor, ha szeretnél mihamarabb megoldani minden függő ügyet. Kételyeidre, esetleges félelmeidre élhető válaszokat lelsz ezen a héten. Harciasságodból, kitartásodból sem akarsz lejjebb adni, ez nem meglepő dolog, bár most különösen nagy erőket áldozol erre. A hét második felében egy igen bonyolult és összetett ügybe ütheted kérés nélkül az orrodat, ám ez vitát robbanthat ki, így légy körültekintő.

Mérleg

Új év, új lendület, remek fogadalmak... ám vajon lesz kedved, energiád és kitartásod ezek betartásához? Ha pici kételyed is adódik ezzel összefüggésben, akkor csak annyit fogadkozz, amennyinek a betartására biztosan képes leszel! Már az új esztendő első napjaiban kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, a Merkúr lendületet ad ehhez, mindent ki tudsz mondani, amit ki kell. Rengeteg lehetőséged adódik arra, hogy tudásanyagot cserélj másokkal, új ismeretségekre tegyél szert, és ezekből később a magad malmára hajtsd a vizet. Ha teheted és kedved is van hozzá, ne csak saját, hanem családod vagy barátaid érdekeit is képviseld, akár szervezhetsz olyan összejöveteleket, melyeknek eleve az információcsere a célja.

Skorpió

A pihenés és a csend megélése helyett mást sem csináltál a közelmúltban, mint körbeugráltad a családodat, teljesítetted a kötelezettségeidet és mások kívánságait, és elvégezted sokak munkáját. Ismerd be, hogy így volt. Ez azért fontos, hogy végre belásd, nem kell mások helyett a feladataikat ellátnod, ugye? Így nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is lecsökken az új esztendő legelején, s nem igazán találsz magadra, valamint a célokat is nehezen határozod meg. Ám még nem késő, hogy visszavonulj kicsit, és pihenj, igyekezz mihamarabb feltöltődni. Jó esély van arra, hogy pozitív fordulat áll be különböző emberi kapcsolataidba, barátokat veszíthetsz el, hogy helyettük még jobbakat szerezz.

Nyilas

Ha az a legtitkosabb vágyad, hogy a 2017-es esztendőt követően végre jöhet némi csend és nyugalom, legalább még itt a 2018-as év elején... nos, akkor tudd, hogy erre csekély az esély. A tavalyi év leterheltségének, fáradalmainak és kemény erőfeszítéseinek végre valahára megérkezik az eredménye, ám ez nem ok arra, hogy lazsálj, várj mások döntéseire, vagy arra, hogy csak felületesen kezelj különféle ügyeket. Munkahelyeden, vállalkozásod vagy otthonod terén is napról napra érezni fogod, hogy jobban megbecsülnek, tisztelnek erőfeszítéseidért, örülnek eredményeidnek. Itt az év elején nagy segítséget és támaszt fog jelenteni számodra a családod.

Bak

A 2017-es esztendőt nem tudtad úgy lezárni, ahogy eredetileg eltervezted, pedig pontosan meghatároztad a teendőket, s végül több tennivaló is félbe maradt. Ugyanakkor pontosan tudod, hogy a cselekvéshez sosincs késő, s az új év első napjai kiváló lendületet adnak a gyors feladatvégzéshez. Itt az ideje annak, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodról mihamarabb lemondj, hagyd magad mögött ezeket az óesztendővel egyetemben. Karriered terén és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás, mert a hátráltató szokásokról való lemondás sok energiát felszabadít, s ezeket a függő ügyekre lehet fordítani. Sok sikert!

Vízöntő

Óriási reményekkel és pár remek ötlettel vártad az új esztendőt. Munka, karrier, tanulás és magánélet terén is megnő az esély arra, hogy jelentős változás történjen veled, így pedig körülötted is. Igen, akár már az első héten! Kiemelkedően nagy esélye van annak, hogy pozitív irányba haladjon életed, teljesüljenek a vágyaid, csupán csak annyit kell tenned, hogy megteszed az első lépéseket céljaid felé, a többi szinte jön magától is. Különösen a tanulmányokkal és szakmai előmeneteleddel kapcsolatos új dolgok iránt leszel fogékony és nyitott, így pedig a sikered garantált. Ha valami különlegességen töröd a fejed, akkor most szóba jöhet minden, ami ingatlannal, anyagiakkal függ össze.

Halak

Már január első napjai is erőteljes hatással lesznek rád, nagy mozgalmasságra kell számítanod, ajánlatot kaphatsz, fontos döntéseket kell meghoznod. Ezek a folyamatok pozitív lendületet hoznak az új esztendő első hetében, különösen munkád, vállalkozásod, vagy akár tanulás terén. Karriered és tanulmányaid kiemelt helyre kerülnek, nagy dolgokat tudsz most megvalósítani, akadályok pedig nem nehezítik az utadat. Szellemileg és fizikailag friss és kipihent vagy, jót tett neked az ünnepi időszak csendessége és békéje, s kijelenthető, hogy megfelelő irányba haladnak a dolgaid. Anyagiakkal összefüggésben is jó irányt vehet életed, élvezd ennek a hétnek minden kellemes hatását és pillanatát.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20171218-heti-horoszkop-januar-1-7.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!