Amit ők hárman művelnek az szinte hihetetlen...



A tehetségkutató műsorok mindig izgalmasak, ám a legnagyobb vonzereje mindig a finálénak van. Ekkor derül ki ugyanis, ki viszi el a fődíjat, és kinek a tehetsége a legkimagaslóbb mind közül. A holland SuperKids is elérkezett ehhez a sorsdöntő pillanathoz. A fináléba bejutott versenyzők idegszálai a pattanásig feszülnek, és mindent beleadnak abba, hogy meggyőzzék a zsűrit a tehetségükről.

Az Elastic Fantastic az egyik csapat, mely ismét tanúbizonyságot tehet a képességeiről. A három szimpatikus tornászlány most is kitesz magáért és megmutatja, a sporthoz való érzéke irigylésre méltó. Bátran álltak ki a színpadra, a műsorszámuktól pedig valósággal izzott a hangulat a nézőtéren! Az energia, ami a mozdulataikból árad, és a hajlékonyság, mellyel az akrobatikai mutatványokat előadják, lebilincselő!

Úgy a zsűrit, mint a közönséget is letaglózták a produkciójukkal, a mozdulataik nehézsége pedig tiszteletet és bámulatot váltott ki a nézőkből. A lányok, akár a gumibabák suhantak fel-alá a színpadon, természetesség és zsigeri könnyedség sugárzott a mutatványaikból.

A legkisebb tornászlány ugrásai és piruettjei pedig mindent vittek. Figyeld csak!

Forrás:

http://twice.hu/napi-like/3-ifju-holgy-ki-szinpadra-legfiatalabbrol-viszont-nem-szabad-levenned-szemed-fenomenalis

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!