Gondoltad volna?



A teljes nap 6 időszakra oszlik, amelyek energiájuk szempontjából különböznek egymástól, és a különböző bolygók hatása alá esnek. Az asztrológiában egy nap 12 szakaszra oszlik. Figyelembe véve ezeket az időszakokat és szakaszokat, sok mindent megtudhatunk egy személy jelleméről és hajlamairól.

Az alábbiakban egy részletes leírást olvashatsz arról, hogy milyen jellemet adott neked az Univerzum a születésed idején.

Az első szakasz: 00:00 — 04:00 között

Az ebben az időben született emberek a tudás és a bölcsesség forrásai. Bármit képesek eladni bárkinek.

00:00 — 02:00 között

Ezek az emberek nagyszerű szervezők. Analitikus képességeik a legjobbak! Őket a Merkúr védi! Az iskolában csak ötösöket kaptak. Az idegen társaságokban úgy érzik magukat, mint hal a vízben. Felettébb kommunikatívak.

02:00 — 04:00 között

Ezen napszakban született emberek a Vénusz védelme alatt vannak. Igencsak takarékosak, a pénzzel jól, és óvatosan bánnak.

Szeretnek dolgozni, szeretik fenntartani a ház kényelmét, imádják a divatos ruhákat. Szeretik a művészetet és a zenét. Nagyon hűségesek, és a hűségük nem pusztán üres kifejezés.

A második szakasz: 04:00 — 08:00 között

A második időszakban született emberek nagyon kitartóak és célirányosak.

04:00 — 06:00 között

Ezek az emberek kicsit agresszívak lehetnek, mert a Mars irányítja őket. Az élénk személyiség, talán ez a megfelelő szó az ekkor születettek jellemzésére.

Egy biztos: nem fogsz unatkozni mellettük. Karrierjük nagyon sikeres. Erős és szintén akaratos partnerre van szükségük.

06:00 — 08:00 között

Ezen emberekre a Neptunusz van a legnagyobb hatással. Jellemük rendkívül összetett, belső világuk hihetetlenül gazdag. Könnyű nekik megérteni mások érzéseit. Egy kapcsolatban meglehetősen kiszámíthatatlanul viselkedhetnek, megmagyarázhatatlan dolgokra képesek.

A harmadik szakasz: 08:00 — 12:00 között

Ezek az emberek meglehetősen ambiciózusak, és minden esélyük megvan arra, hogy nagy sikereket érjenek el az életben, talán éppen ez a legfigyelemreméltóbb tehetségük a sok közül.

Fáradhatatlan optimizmusuk és energiájuk is segítik őket ebben.

08:00 — 10:00 között

Az Uránusz ezeknek az embereknek a védnöke. Legtöbbször sok barátjuk van, mert barátságosak és kellemes társaságnak bizonyulnak a beszélgetések során. A munkában legtöbbször a főnök mögötti láthatatlan szürke eminenciás szerepét töltik be. Szeretik megvédeni az igazságot, és semmilyen módját nem fogadják el a hazugságnak.

10:00 — 12:00 között

Ezeket az embereket a Szaturusz uralja. Leggyakrabban vezetői pozícióba kerülnek, hatalmas presztízsük van a társadalomban. Karrierjük nagyon sikeres.

A szerelmi kapcsolatokban legfőbb előnyük a következetesség és az odaadás. De a magánéletben sokszor nem szerencsések, mert minden idejüket a karrierjük építgetése tölti ki.

A negyedik szakasz: 12:00 — 16:00 között

Ezek az emberek nagyon kíváncsiak. Ők azért születtek, hogy tanárok, matematikusok vagy személyi edzők legyenek. Mindazonáltal nem képzelhető el az életük botrányok és személyes drámák nélkül.

12:00 — 14:00 között

A Jupiter ezeknek az embereknek a védnöke. Lehet, hogy rossz diákok, azonban tanárnak kiválóak. Gyakran fordulnak hozzájuk tanácsért.

Küldetésük, hogy professzorok vagy tanárok legyenek. Szenvedélyük az utazás és az új élmények keresése.

14:00 — 16:00 között

Ezek az emberek Pluto védelme alatt vannak. Szeretnek segíteni másoknak.

Meglehetősen vonzóak, ezért ugyanilyen partnert választanak saját maguknak is. Hihetetlen karizmájuk van, ami vonzza a többieket, mindenki barátságot szeretne velük kötni.

Az ötödik szakasz: 16:00 — 20:00 között

Ezek az emberek igencsak tevékenyek és aktívak. Arra törekszenek, hogy megtanuljanak valami újat, kipróbáljanak valami addig ismeretlent, teljes értékű életet élni. Azonban minden őrült döntésüket pontosan eltervezik előre.

16:00 — 18:00 között

Ezeket az embereket a Vénusz védi. Jellemük sajátossága, hogy vagy sikert sikerre halmoznak, vagy örök vesztesek. Igencsak romantikus természetűek.

Hamupipőke története a kedvencük. A környezetüknek kellemes és könnyű kommunikálni velük. Tökéletes feleség vagy férj válik belőlük.

18:00 — 20:00 között

Az ő védelmezőjük a Merkúr. A munka központi helyet foglal el az életükben. Nagyon figyelnek az egészségükre, ezért gyakran követnek divatos étrendeket és nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő táplálkozásra.

Számos orvos vagy egészségügyi képesítést szerzett ember van köztük. Mások igazi internetfüggők, szeretnek számítógépes játékokat játszani és programokat írni.

A hatodik szakasz: 20:00 — 00:00 között

Ezek az emberek erős karakterűek, született vezetők. Nehéz irányítani őket, illetve meggyőzni valamiről. Magabiztosságuk a legfőbb erényük, de egyben gyengéjük is.

20:00 — 22:00 között

A nap az ő védelmezőjük. A színpad számukra az a hely, ahol minden tehetségüket felfedhetik. Tele vannak szenvedéllyel és szerelemmel, születésük óta tudják, hogyan kell flörtölni. Szerelmesek lesznek szinte első látásra. Úgy érzik magukat, és úgy viselkednek, mintha filmsztárok lennének.

22:00 — 00:00 között

Az ebben az időszakban született embereket a Hold védi. Szeretnek törődni az őket körülvevőkkel. A családot a legfontosabbnak tartják az életben, melyben magukat csak egy fejezetnek tartják. Nagy hatalmuk lehet más emberek fölött.

Ez a leírás megfelelt a te jellemednek? Mindenképpen oszd meg ezt az érdekes cikket barátaiddal, ismerőseiddel is!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!