3,2 milliárd forintnyi 2015-ös, ebben az évben lejáró egyenleget kellene elkölteniük az OTP Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP kártya) birtokosainak.



A felhasználásra még bő két hónap áll a rendelkezésükre. -írja a penzcentrum.hu. A jelenleg hatályos törvényi szabályozás értelmében a Széchenyi Pihenőkártyákra (SZÉP kártya) utalt juttatások érvényessége a feltöltést követő második év május 31-én lejár. Idén ez a 2015-ös juttatásokat fogja érinteni.

Jelenleg mintegy 3,2 milliárd forintnyi juttatás pihen az érintett kártyabirtokosok egyenlegén. Számukra még 10 hét áll rendelkezésre, hogy az SZÉP kártya mintegy 30 ezer elfogadóhelyén felhasználják a két évvel ezelőtt kapott juttatásaikat.A májusi határidőt követően ezek az összegek lejárnak és a kártyabirtokos számára nem lesznek elérhetőek.

A 2015. évi juttatások 95,5 százalékát már felhasználták a kártyabirtokosok. Akik szeretnék pontosan tudni számlaegyenlegüket, azok a szolgáltató honlapján való regisztráció után nézhetik ezt meg.

Lényeges, hogy az előlegfizetési lehetőségnek köszönhetően a közelgő húsvét és tavaszi szünet (vagy akár a pünkösdi) pihenést is kifizethetjük a kártyával.

Forrás :penzcentrum.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!