Valóban gyönyörű látvány érhet...

A szuperhold mágikus erejét sokan nagyra tartják, így ha van valamilyen teljesítetlen vágyad, akkor most érdemes kívánni. 

A szuperhold kifejezést egy Richard Nolle nevű azstrológus találta ki, 1979-ben. Azóta a köznyelv is így nevezi azt az állapotot, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be. Ilyenkor lesz ugyanis a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

Szuperholdat Magyarországról egy évben akár többször is láthatunk, ám ezen a hétvégén,

egész pontosan december 3-án

egy igen különleges, úgy nevezett szuper-szuperholdat láthatunk, ami a szokásosnál is sokkal erőteljesebben és látványosabban jelenik majd meg az esti égbolton. 

 

Az előrejelzések szerint 14%-kal nagyobb, valamint 30%-kal fényesebb lesz, mint a 2015. szeptemberi vérhold volt. Ez olyan különleges, hogy előreláthatólag 2034-ig nem lesz ismétlése. Mivel az asztrológiában a Holdnak komoly szerepe van, így a szuper-szuperhold feltűnése ezoterikus szempontból is nagyon fontos. 

Igyekezzünk figyelni a belső hangjainkra, és azokra a vágyainkra koncentrálni, amelyeket szeretnénk elérni a jövőben. Felidézhetünk magunkban esetleges feldolgozatlan sérelmeket is, ugyanis ez a hétvége megkönnyebbülést hozhat sokak számára. 

Forrás:

http://www.life.hu/news/20171202-vasarnap-este-csodas-szuperhold-lesz-az-egen.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!