Te gondoltad volna, hogy ez a kutya illik hozzád?



A Kos (március 20. április 19.)

Kos jegyűként hozzád a spániel illik a legjobban. Ez a kutya épp olyan aktív és és szeretetre méltó, mint te magad. Imádja a társaságot, a sétákat. Mindig melletted lesz, nagyon ragaszkodó, imádni fogjátok egymást.

Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként hozzád a nyugodt és erős bulldog illik a leginkább. Horoszkópod szerint egyébként kutyabarát vagy, ha megteheted, hogy állatot tarts, nem gondolkozol rajta sokáig. Ez a kutya épp olyan hűséges és fegyelmezett, mint te. Nem ugrál, nem zavar, együtt lustálkodhattok, amikor úgy tartja kedvetek.

 

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként hozzád leginkább egy intellinges, okos és nagyon vidám kutya passzol, hiszen csillagjegyedreis nagyon jellemezőek ezek a tulajdonságok. Éppen ezért igazi barátra, kitartós és megértő társra lelhetsz egy Jack Russel terrier személyében.

 

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként szeretetre méltó és érzékeny kutyusra vágysz. Nem véletlen, hiszen te is hasonló adottságokkal rendelkezel. A tacskó pontosan ilyen kutya. Nem is nagy, nem is túl kicsi, épp olyan társ lehet, akivel gyorsan és könnyen megértitek egymást.

 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként olyan kutyafajta illik hozzád, amelyik már megjelenésében is tekintélyt sugároz. Amelyiket nem lehet nem észrevenni. Amelyiket azonnal meg akarod simogatni, mert annyira kedves, annyira szép. A dalmata épp neked való.

 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként intelligengens és vonzó személyiséggel rendelkezel. Tökéletes párost alkothatsz egy okos, megbízható, alkalmazkodó, nem mellesleg pedig gyönyörű kutyával. A walesi fajta, a corgi tökéletes választás, nem kétséges, hogy imádni fogjátok egymást.

 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kutyus való neked. Ő pedig nem más, mint a gyönyörűséges labrador. Ez a kutyus épp úgy társaság- és gyermekkedvelő, mint te. Vidám és játékos, imádja a természetet, a mozgást. Nem kétséges, hogy jól kijöttök egymással. Azért, ha épp szétszedi a lakást, ne légy rá nagyon mérges.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként az akita a hozzád leginkább illő kutyafajta. Nem csupán a szépségéről ismert ez a kutya, de remek házőrző és rendkívül nemes lelkű állat. Pontosan olyan szenvedélyes, és legalább annyira megbízható partner, mint te magad.

 

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként milyen más kutya illene hozzád jobban, mint a németjuhász. Ez a kutya rendkívül alkalmazkodó, hűséges és intellinges. Ráadásul szívesen követ téged bárhová. Az autózás sem okoz gondot a számára. Együtt utazhattok, együtt kereshetitek a kalandokat.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként minden bizonnyal a Beethoven című kutyakomédiát biztosan imádod. Nem véletlen, mert a bernáthegyi az a kutya, amelynek biztosan nem tudnál ellenállni. Erős, szívós, megbízható, pontosan olyan, mint te. Hogy kicsit sokat eszik? Ez legyen vele a legnagyobb probléma.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként keresed a különlegeset, az egyedit. A portugál vízi dog pontosan ilyen. Ráadásul kistestű kutyus, de annál nagyobb szeretet lakozik benne. Csendesen elüldögél a lábadnál, amikor nyugalomra vágysz, de vidáman sétál melletted, amikor a mozgás tölt fel.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként óriási a szíved, szívesen segítesz bárkinek, aki kéri tőled, vagy támogatásra szorul. Pontosan ugyanezt az óriási szeretet kaphatod a Golden Retrievertől. Ezt a kutyát nem lehet megunni, az óriási mackó hűséges társ lesz, míg veled élhet.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170717/kutya-horoszkop-csillagjegyek/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!