Teljesen megbolondult.



Szerdán kezdetben országszerte többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is előfordulhat. A déli óráktól északkelet felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, a csapadék délnyugat felé szorul. A Dunántúl nyugati és déli részén csak estefelé kezdődik a felhőzet érdemi szakadozása. A nyugati, északnyugati szél nagy területen viharos lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 16 fok között várható, amely az ország nagy részén délelőtt áll be. Délnyugaton 18, 19 fok is valószínű, de kora délután arrafelé is gyorsan hűl a levegő.

Csütörtökön felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Helyenként záporeső előfordulhat. Az északnyugati, majd a nyugati, délnyugati szelet többfelé erős lökések kísérik, egy-egy viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15fok között várható.

Pénteken változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20fok között várható.

Szombaton többnyire erősen vagy közepesen felhős időre számíthatunk. Elszórtan fordulhat elő eső, zápor. A déli, délnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között valószínű.

Vasárnap többnyire erősen vagy közepesen felhős időre számíthatunk. Nyugaton több helyen, keleten elszórtan várható eső, zápor. A déli, délnyugati szelet erős, többfelé viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között valószínű.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!