Hivatalosan is megerősítette a palota a hírt!



lőször a palota hivatalos oldalán jelenet meg egy rövid hír, hogy hajnalban egy újabb kisbabával bővült a svéd királyi család, és a gyerek is, az anyja is jól vannak. Azóta kiderült: Magdolna hercegnő harmadik gyereke ismét kislány - írja a royalcentral.co.uk.

 

Magdolna hercegnő mellett végig ott volt a férje, Chris O’Neill, aki a svéd királyi család szokásaitól eltérően nem tart sajtótájékoztatót a nagy eseményről. A pár harmadik gyereke egyébként 3465 grammal és 50 centivel született. A boldog apuka csak a palota sajtóosztályán keresztül üzent:

 

„Nagyon örülünk a családunk új tagjának, hogy megérkezett Leonore és Nicolas rég várt kistestvére. Alig várják, hogy találkozzanak a húgukkal.”

 

A kicsi nevét egyelőre nem árulták el, ez a kis hercegnő nagyapjának, Károly Gusztáv királynak a tiszte, aki Viktória koronahercegnővel az oldalán egy hivatalos találkozó keretében jelenti be. A keresztelő három hónapon belül várható és Viktóra férje, Daniel herceg a legvalószínűbb keresztapajelölt.

 

A svéd királyi családban nemrég ünnepelték Károly Fülöp herceg és Sofia hercegné második gyerekének születését, a kis hercegnő így a 10. a trónöröklési sorrendben.

Forrás:

http://bekezdes.org/hatalmas-orom-hir-a-ki-ra-lyi-csa-lad-ban-itt-van-a-har-ma-dik-baba-82063

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!