Most kiderül vége lesz e a nyárnak.



Kiderült, véget ér-e a nyár.

 

Csütörtökön folytatódik a szeptemberi nyár, bár már valamivel több felhő lehet az égen, de hosszabb-rövidebb napos időszakokra mindenhol számíthatunk, csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt marad a keleti-délkeleti szél. A legmelegebb órákban 27-32 fokot mérhetünk - írja az Időkép.

Pénteken egy gyenge hidegfront okozhat nyugaton, északnyugaton elszórt záporokat, zivatarokat, itt kissé megélénkülhet az északnyugati szél is. Az ország többi részén közepesen felhős idő valószínű, tehát hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Délután nyugaton, északnyugaton 24-27, másutt 28-32 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szombaton délelőtt a déli és középső tájakon, majd főként északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. Máshol újra a napsütés veszi át a főszerepet. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. 23-30 fokot mérhetünk, délkeleten lesz a legmelegebb.

Vasárnap és a jövő hét elején számottevő csapadék nem várható, a napos időt csak időnként zavarhatják felhők. Helyenként élénk lehet a légmozgás. Frissek lesznek a hajnalok. Vasárnap délután 22-26 fokot mérhetünk, hétfőtől viszont melegszik az idő.

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!