Nagyon aggasztó hír érkezett.



Újra kórházba került a Nemzet színésze. Az idős színésznőnek mára sajnos szinte a második otthona a szombathelyi kórház.

 


 



Hirdetés


Mint ahogy korábban már mi is megírtuk, Törőcsik Mari legutóbb a nyáron feküdt be, miután rosszul lett a tiszteletére rendezett fogadáson szülőfalujában, Velemben. Most állítólag nem ennyire rossz a helyzet, de nem lehet őt elérni telefonon, ami aggodalomra adhat okot.A Bors úgy tudja, hogy Törőcsik Mari állítólag immun- és vitaminterápiára miatt kellett, hogy ismét  kórházba menjen, hogy felerősítsék. Ilyenkor ellenőrzik az egészségi állapotát is.Jordán Tamás a lapnak megerősítette, hogy a művésznő ismét kórházban fekszik: 
 

Hétfőn voltam benn nála, nagyon örült nekem. Kicsit aggódott, azt mondta, reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt. Ha hazamegy, otthon is meglátogatom Velemen' – mondta a Borsnak a szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója.



 

Mi a részünkről tiszta szívből kívánunk mihamarabbi felépülést a színésznőnek és nagyon várjuk, hogy újra munkába állhasson! Ha Te is így gondolod, kérjük egy megosztással vagy egy jó szóval fejezd ki a színésznő felé. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!