Oszd meg hogy minél többen értesüljenek róla.



Budapest - 2018. május 1-től indul az a nagyszabású program, amely a panelban és családi házban élő magyar lakosságot segíti. Nem pályázatról van szó, a támogatás mindenkinek jár, aki nem szerepel a NAV BAR-listáján és ezt igazolni is tudja egy általuk kiállított 'Nullás igazolással', ami szintén teljesen ingyen kikérhető a hatóságtól.

Mivel vissza nem térítendő támogatásról van szó, ezért ezt nem kell visszafizetni. Mutatjuk a részleteket:

Szenzációs hírrel szolgált a kormány a panelban és családi házban élőknek, ugyanis két hét múlva indul egy olyan nagyszabású akció, amelyben egyrészt EU-s másrészt hazai forrásból kívánja az állam támogatni azokat a magyar lakosokat, akik a nyár elején fel szeretnék újítani otthonukat. A támogatás igénylése a helyi önkormányzatoknál történik.

 

A maximálisan igényelhető 1,5 millió forint 3 lépcsőben lesz kifizetve, ami háromszor 500 ezer forintot jelent. A felhasznált pénzt utólagosan bemutatott számlákkal kell igazolni, aztán ezt követően igényelhető az újabb 500 ezer forint. 2020-ig közel 400 ezer otthont kíván felújítani a kormány, összesen 500 Mrd Ft-nyi forrásból. - nyilatkozta Czabarka Mihály, a beruházási és energiahatékonysági tanácsadó cég, a Projectdoktor Kft. ügyvezetője.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!