Olvass bele a további információkért...



Már egészen biztosan kiderült, hogy idén is kapnak a nyugdíjasok karácsonyi ajándékot a kormánytól, egész pontosan egy 10 ezer forintos Erzsébet utalvány formájában, melyet számtalan üzletben levásárolhatnak! Tavaly óriási problémát okozott az Erzsébet utalványok kézbesítése.Már ott elkezdődött a hisztéria, hogy ki fogja kézbesíteni…a kormány a kormányhivatalok dolgozóival szerette volna házhoz vitetni az utalványokat, d eők nem vállalták a legkülönfélébb kifogásokkal élve!Azért halkan jegyezzük megy, hogy ennek ellenére megkapták az év végi borsos prémiumokat, ajándék pénzeket! Nos így a Magyar 

Postánál kötött ki a kézbestíés, aki egy vagyonért vállalták csak el, d nem volt mit tenni, valakinek ki kellett vinni az Erzsébet utalványokat, így a kormány inkább kifizette a Postát.Nos idén már biztos, hogy a posta fogja kivinni a nyugdíjas ajándékokat.

A Magyar Posta nem volt túl bőbeszédű ezzel kapcsolatban, a következő tájékoztatást adták :

“Az előre nem tervezett, nagyszámú küldemények kézbesítéséről általánosságban elmondható, hogy azok pluszterhelést jelentenek a posta munkatársai számára: pluszmunkaidőt, nehezebb táskát, nagyobb odafigyelést. A túlórákat a Magyar Posta a Munka Törvénykönyve szerint fizeti ki.”

Hogy kötöttek-e már szerződést a feladatra, mennyiért viszik ki az utalványokat, és ez megéri-e nekik, azt nem árulták el.

Forrás:

http://netujsag.net/fontos-kozlemenyt-adott-ki-a-posta-igy-kezbesitik-iden-a-10-ezer-forintos-ajandek-erzsebet-utalvanyokat-74482

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!