A kutyás gazdik tisztában vannak vele, hogy a kedvencük imád azokon az ülő-, vagy fekvőalkalmatosságokon heverészni, ahol ők is előszeretettel szundiznak délután. Természetesen ma már rengeteg, háziállatnak készített bútordarabot beszerezhetünk, hogy a négylábú kedvenceink is kényelmesen, otthonosan érezzék magukat, na és persze az ember helyét se foglalják mindig el.



Akiknek a pénztárcájuk nem annyira vaskos, hogy megengedhessék maguknak ezeket az állatbarát termékeket, de kreatívak, frappáns megoldásokkal is segíthetnek ezen a gondon. Itt van például az alábbi gyűjtemény, amelyben egy kis dohányzóasztalkából csodaszép, egyéni igényekre szabott kutya fekhelyet készítenek. Első lépésként meg kell fordítani az asztalt, már ekkor láthatóvá válik az ágy alakja. Ezután vegyük ki a fiókot, az azt körülölelő tokot. A fiók végük visszamegy a helyére, de ez is fordítva. Egy akkora deszkadarabot kell szerezni, amivel egyenesbe lehet hozni a fekhelyet, ez fel kell fúrni, a szélekhez szükséges fadarabot is ki kell vágni, majd felragasztani.

Ezt követően már lehet a festésen is gondolkozni, de előtte érdemes egy csiszolópapírral az egész darabot végigsúrolni. Lehet hagyományos, vagy sprayfestéket is használni. Már csak a dekoráció, és a kényelmes bélelés marad hátra.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!