Felháborító, aki tudja ossza meg.



Több orvos is színt vallott, hogy a betegségek kezelése sokkal több pénzt hoz, mint a betegségek megelőzése. Sokkal több pénzt szánnak a világszervezetek a kemoterápiák támogatására, mint a betegségek megelőzésére szolgáló technikák kiépítésére, fejlesztésére, kiterjesztésére.

Dr. Kovács Géza rákkutató orvos a bíróságon elismerte, hogy szándékosan és tévesen állapított meg egészséges embereket rákkal, profitszerzés céljából. Kovács doktor egyértelműen beismerte, hogy a kemoterápiás szereket nyereségszerzés céljából adta pácienseinek. - Ki gondolta volna, hogy egy orvos azért hamisít meg diagnózist, hogy vagyonát gyarapítsa?

Dr. Malatyinszki Antal nyugalmazott orvos őszinte beszámolója szerint nagyon sok gátlástalan kollégája van, aki valójában inkább üzletember, mint sem doktor.


Magyarországon a 25-39 éves nők esetében az előrehaladott mellrák aránya 1976 - 2009 között kétszeresére nőtt , ami túl nagy különbség ahhoz, hogy a véletlen műve, és a több diagnózis eredménye legyen. Egy nyugtalanító beszámoló szerint a mammográfia sokkal több kárt okozott az elmúlt 30 évben, mint hasznot a mellrák elleni küzdelemben.

'A kemoterápia nem meggyógyítja a beteg testet, hanem szépen lassan teljesen elpusztítja, megöli!!! '

A kemo növeli a rák növekedésének esélyét és a hosszú távú halálozási arányt. A kemoterápiás beteg nagyobb hányada vagy meghal vagy 10 éven belül a kezelés után még súlyosabb betegség sújtja. 
 


Hogy miért is történik ez az egész?? Üzlet, pénzhajhászat, kapzsiság és a nyereség működteti az úgynevezett 'rákipart', ennyire egyszerű a történet.. Sajnos nem létezik a világon egy olyan szerv, hatóság, amely megvédene minket fogyasztókat attól, hogy ki legyünk szolgáltatva ezeknek a piócáknak, hazugságoknak, vagy az ételeinkben és környezetünkben ismert rákkeltő anyagoknak, mert az szintén megakadályozná, hogy dőljön a profit.

Osszátok, hogy erről minél több ember tudjon! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!