Felháborító, ami történt.



Egészen elképesztő az emberi pofátlanság. Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, ma helyezték végső nyugalomra Andy Vajnát, aki számtalan világhírű film producereként vált híressé, továbbá Vajna Timi férjeként az egész ország megismerhette őt.

Legközelebbi barátai szerint nagyon jószívű, adakozó típus volt, mindig megesett a szíve az elesetteken. Kiderült, hogy több embert és szervezetet támogatott havonta nagyságrendileg 10 millió forinttal. Ez rendkívül sok pénz, de nem sajnálta rá.

 

Ahogy szerkesztőségünk meglátogatta a sírhelyet 15 perccel ezelőtt, már nem voltak ott a korábban elhelyezett szivarok a nyughely felett. Valaki ellopta azokat, és lehet, hogy elszívta, de az is lehet, hogy eladásra szánta a márkás szivarokat,írja a lap

 

Nem szokatlan ez a síremlékeknél, hogy valaki ellopja a kihelyezett kegytárgyakat. Van aki urnát lop, de a csokrok, és koszorúk sincsenek biztonságban.

 

Felháborító, aki ellopta vigye vissza! Annak nem ott van a helye, elvileg készült róla kamerakép, úgy hogy meglesz, hogy ki volt az.. de hátha eljutna hozzá ez, és magától visszavinné...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!