Szörnyű, amit tettek vele.



Tíz éve már, hogy Antal Imre távozott az élők sorából. A művész életének utolsó időszakai nagyon nehezek voltak, betegsége miatt sokan kihasználták: még ki is rabolták a színművészt. 

Tíz éve, április 15-én hunyt el Antal Imre, aki egyszerre volt kiváló színész, nevettető, zongoraművész és humorista. Habár másokat mindig meg tudott nevettetni, az ő életében rengeteg volt a szomorúság. Édesanyja halála okozta a legnagyobb törést. „Gyerekkorom óta rettegtem ettől a pillanattól. Elveszítettem azt az embert, akit már-már betegesen imádtam. Édesanyám örökre itthagyott! – idézi a Blikk Antal Imre szavait, aki ezután az italba menekült.

„Nem bírtam feldolgozni édesanyám elvesztését, és az alkoholba menekültem' – mondta egy 2007-es interjúban Antal Imre, akinek súlyosbodtak a betegségei az alkohol miatt. A rhinophyma bőrbetegség miatt látványosan deformálódott az orra, és hiába műttette meg, jött újabb probléma. A Szeszélyes évszakok 2006-ban került újra műsorra az RTL Klubon, de csak öt adásig jutottak. Kiderült ugyanis, hogy Antal Imrének végbélrákja van, amivel sajnos nem foglalkozott elég komolyan.Megöregedtem, beteg és kiszolgáltatott vagyok, ezt csak alkohollal és cigivel tudom elviselni. Legyen ennyi örömöm!'– mondta akkor. A kemoterápia nem hozta a várt eredményt, ráadásula mentális leépülés jelei is kezdtek megmutatkozni rajta, amit sok rosszindulatú ember kihasznált.Ellopták a pénztárcáját, majd ismeretlenek minden ingóságát kipakolták. Sajnos, mivel ő engedte be őket lakásába, a rendőrség nem sokat tehetett.
Ezután egy hölgy használta ki a művészt, aki asszisztensnek jelentkezett, de csak a bankszámlájához akart hozzáférni, majd egy eltartási szerződést is kötött Antal Imrével, hogy minden ingó vagyona hozzá kerüljön. Ezek után fogadta magához jó barátja, Jenei József. Innen került kórházba kiszáradással, majd Hospice-házba, végül pedig a Farkasréti temetőbe.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180421-tiz-eve-hunyt-el-antal-imre-nehezek-voltak-szamara-az-utolso-evek.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!