Ami itt folyik az igen csak felháborító.



A János kórház egyik belgyógyászati osztályáról hetek óta kézben viszik a betegeket a vizsgálatokra, mert az egyetlen betegszállító lift elromlott, és nem lehet tudni, mikor javítják meg, számolt be róla az ATV.

Az egyik hozzátartozó arról számolt be, hogy édesanyja napok óta nem jut el ultrahangra, ezért már azon gondolkoznak, hogy ők maguk szereznek valakit, aki megjavítja a liftet.
Öt év múlva összeomlik az egészségügy, mégsem mennek tömegek az utcára
Lehangoló tüntetés zajlott szombat délután a magyar egészségügyért. Kitűzőkkel, lila lufikkal, drámai beszédekkel kongatták megint a vészharangot.

A kórház nyolcas épületében lévő betegek nagy része idős, ágyhoz kötött ember. A lift másfél hónapja nem működik, az egyik dolgozó szerint külföldről kell alkatrészt hozatni, hogy meg tudják javítani.

Az egyik ápoló közölte, egyik nap egy 120 kilós beteget vittek fel kézben.

Sajnos ez van

– mondta.

Egy hozzátartozó azt mondta:

édesanyám fekszik itt, és valószínűleg tüdőgyulladása van és ezt sajnos nem sikerült a mai napig kideríteni. Hétfőről keddre virradó éjszaka hozta be őt a mentő, szerdán kiírtak neki egy röntgenvizsgálatot, illetve hasi ultrahangot, amelyet a mai napig nem tudtak elvégezni, mert rossz a lift és nincs, aki levigye a vizsgálóba.

A kórház közölte, megrendelték a lift megjavításához szükséges alkatrészt, szerintük a betegellátás zavartalan és folyamatos.

Oszd meg te is ha téged is felháborít az egészségügy helyzete!

Forrás:

http://netujsag.net/mar-hetek-ota-cipekednek-a-betegek-a-janos-korhazban-meg-mindig-rossz-a-lift-ezt-mondta-az-egyik-apolono-82572

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!