Megdöbbentő, amit tettek.



Szègyen ami itt van! Szégyen gyalázat ami a Fidesz omladozó egészségügye alatt zajlik az országban! Felháborító, hogy már nem csak az öregekkel nem törődnek hanem a kicsi csecsemő gyerekekkel sem!!! Ilyen lesz az új fideszes családpolitika? Megjegyezném, hogy Ausztriában ha ilyen megtörténne egy kórházban és erről médiahír lenne azonnal elbocsátják az érintett orvosokat/ápolókat!!!
Szégyen ami Magyarországon megy!!! És ez az EÜ dolgozó még ki mer menni tüntetni a magasabb fizetésért, hogy nem sül le a bőr a pofájáról?! A Facebookra kiírt édesapa levelét változtatás nélkül adjuk közzé.:

 

Hernandez Csaby

 

Szent Panteleon Kórház Dunaújváros

A pantaleon kórházban tegnap órákig várattak egy 2 hónapos kisbabával.

Első felvonás: Beadtuk a taj kártyát, 2 gyermeket megvizsgált a doktornő, erre fogta magát és pofátlanul elment ebédelni (már csak mi lettünk volna hátra a csecsemővel). Ez az ebéd kb. másfél óráig tartott, mire már a kisbaba kb. fél órát sírt, mert éhes volt. Becsengettem és megkérdeztem, hogy még a mai nap folyamán számíthatunk-e rá, hogy el lássák a kisbabát, mert éhes. Kijött a nővérke, és közölte, hogy ő nem tud mit tenni a doktornő még nem ért vissza. Erre azt mondtam, hogy már több mint másfél órája várunk, mindenkit elláttak már, csak pont egy 2 hónapos kisbabát nem. Ennyi idő alatt már felvihettem volna Budapestre, ahol született, már kb. haza felé jönnék a vizsgálatról BP-ről (kicsit bunkón mondtam, mivel ideges voltam már).

Erre ő még bunkóbban hozzá fűzte, hogy nekik is jobb lett volna ha oda viszem…
Erre még idegesebb lettem és megkértem, hogy hozza ki a taj kártyát, mert nem tudunk várni, a kislány ordít már, mert éhes. Haza is vittük, s mivel úgy láttuk, hogy nem szükséges, ezért aznap nem vittük már vissza. Aztán jött az éjjel, és a kislánnyal egész éjjel fent voltunk…
Második felvonás: A mai napon bevittük az ügyeletre, ahol adtak beutalót a kórházba, mert ők ,,nem szeretnének kísérletezni ilyen kis babával’’.
Újra átvittük a kórházba, ahol megintcsak mindenkit előrébb vettek (3 gyereket), s mire mi következtünk volna, az új arab orvosnak kedve szottyant éppen haza engedni a felépült gyerekeket, holott soron kívül kellett volna megvizsgálni a 2 hós kisbabát, ráadásul beutalónk is volt. A tegnapihoz képest duplájára, azaz majdnem 3 óra hosszára nőtt a várakozási idő. Ezalatt rengetegszer csengettem a nővéreknek, hogy mi lesz már. Szőke, kicsit fiúnak kinéző főnővér mindig, és egyre bunkóbban beszélt velünk ismételten, mikor pedig szóvá tettem és közöltem a problémámat, akkor csak lazán rám csukta az ajtót. mikor már más nővér jött ki türelemre biztatni minket, akkor is oda jött, hogy csukják már be az ajtót, mit hallgatnak engem, s mikor becsukták hallottam ahogy BENT NEVET RAJTUNK!!!!!
Na erre elgurult a gyógyszerem, s kértem hogy azonnal adják vissza a tajkártyát, mert én elviszem pestre a kislányt egy igazi kórházba, ahol majd el is tudják látni, nem csak esznek, nevetgélnek, bunkóznak nagy arccal, és ahol normális szaktudás mellett meg is vizsgálják a kislányomat. Erre már oda jött az orvos és kemény 2x rátette a sztetoszkópot. Csak annyit mondott, hogy bent kell fogni a kislányt.
Na, mivel már indulni készültem, meg is mondtam nekik, hogy itt nem fogják ezek után a lányomat ők el látni mert NEM MEREM ilyen orvosokra rábízni a gyerekemet, akik nem végzik tisztességesen azt a munkát amire leesküdtek, és közöltem velük, hogy panaszt fogok tenni a betegjogi képviselőnél. Mondták, hogy nyugodtan, mi pedig hazamentünk, összepakoltunk és felhoztam a kislányt budapestre. Már otthon is vagyunk ( A KISLÁNY IS)!!! Megtörténtek azonnal, várakozás nélkül a vizsgálatok, és egy órán belül tudtuk az eredményeket is. Ja, és még kedvesek is voltak! EZ A KÜLÖNBSÉG!
A kérdés: Hol, és hogyan tudnék valamit el érni? Mert ezt nem bírom szó nélkül hagyni, hogy 80km-re kelljen mindig feljöjjek azért, hogy egy kisbabát normálisan megvizsgáljanak és ne kelljen senkivel se össze vesszek azért, hogy a munkáját elvégezze. Ennyi erővel ültethetnének virágot is a dunaújvárosi ,,orvosok’’, ha az jobban tetszene nekik.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!