Ha téged is felháborít, akkor nyomj egy megosztást.



Szeretném elmesélni mi történt velük ! Kezdem az elejéről. Még tavaly augusztus 20-án felutaztunk a családdal Pestre, megnézni a tűzijátékot. Nagy csodálattal nézte végig a mi kis 7 éves Pistikénk, aki egy ritka betegségben szenved, Down-szindrómás. Akkor megígértem neki, hogy jövő ilyenkor mi is tűzijátékozni fogunk, ha nem is ilyen hatalmasat. 

Elérkezett az idei Augusztus 20-.a. Meg is vettem a pirotechnikát napokkal előtte, egy ehhez hasonló, de a lehető legkisebb telepet, ami elvileg alig megy fel 10-15 méterre magasra.

Sajnos azonban kisfiamnál közbejött egy váratlan rosszullét, ami miatt be kellett hogy vigyük (augusztus 20.-án) a kórházba és így nem tudunk együtt tüzijátékozni. De mindenképpen szerettem volna betartani a neki tett ígéretemet, ezért mikor másnap kiengedték a kórházból, este fellőttük a tűzijátékot, hogy együtt élvezhessük azt a röpke pár percet.

Nagyon tetszett neki én is könnyekig hatódtam, de örömünk nem tarthatott sokáig, mert rá körülbelül 15 percre megjelent nálunk a rendőrség. Feljelentett (valószínű a szomszéd) valaki, hogy tiltott időszakban használtam a tűzijátékot. Megbüntettek 100 ezer forintra az elhasznált telepet pedig bizonyítékként lefoglalták. Tisztában vagyok vele, hogy 'törvényt sértettem', de erre nem gondoltam volna hogy a házunk hátsó udvarában fellőtt kis rakéták ekkora gondot fognak valakinek jelenteni. A bírság mérték is túlzásnak érzem. De a törvény az törvény és nincs mit tenni ellene.. Számomra a gyermekem boldogságát látni, mindennél többet ért. Kérdezem én, ha mástól kérné ezt egy szem beteg gyermeke, hát nem megtette volna?! Kérem ossza meg történetem, mint egy okulásul, lássa csak mindenki, milyen messzire elmehet az emberi rosszindulat. :(Pataki ImreTi egyébként mit gondoltok erről?VIA

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!