Döbbenet, amit állítanak róla a szomszédok.



Döbbenet: remeteként él Gesztesi Károly!

Mi történhetett Gesztesi Károllyal? A népszerű színész teljesen elszigetelte magát a külvilágtól, szomszédai is aggódnak érte.-írja a Blikk.

Gesztesi Károly nagyon ritkán dugja ki az orrát a házából, pedig egy csodás településen él. Szomszédai szerint a színész olyan, mintha nem szeretne emberekkel találkozni, mivel a legtöbb időt az otthonában tölti, lesötétített ablakok mögött.

Gesztesi Károly (eredetileg: Tóth Károly; Budapest, 1963. április 16. –), becenevei: Kari, Tobi, magyar színművész, szinkronszínész. Volt felesége Liptai Claudia.

A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után 1988-tól 1990-ig a Thália Színház társaságának tagja volt. Ezután Hollandiába utazott néhány hónapra. Az 1990-1991-es évadra a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelt. 1992-1993-ban a József Attila Színház társulatának tagja volt. 1994-1998 között a Vígszínház társulatának volt a tagja. 1998 óta szabadfoglalkozású. A színészzenekar tagja. Gesztesi az egyik legismertebb magyar szinkronszínész. A Shrek c. animációs filmben ő a főhős Ogre magyar hangja.

Édesapja Tóth Konrád,[1] édesanyja Neumann Zsuzsanna.[2] A szülei válása után édesanyja férjhez ment Gesztesi Jánoshoz, akinek a nevét később hivatalosan is felvette. Született egy féltestvére is, Gesztesi Márta.

Első felesége Csarnóy Zsuzsanna (1963– ) Jászai Mari-díjas színésznő, aki osztálytársa volt a főiskolán, és tőle 1990. március 12-én született a legidősebb fia, Gesztesi Máté, aki szintén színész.[3] A kapcsolatuk válással végződött. Második házasságát Karel Nikolettával kötötte, akitől a házasságuk alatt világra jött a második és harmadik fia: Márk és Dávid,[4] majd elváltak. Harmadszorra Liptai Claudia színésznőt vette el, aki az első lányának, Sára Pankának az édesanyja, de ez a házassága is felbomlott. Volt felesége, Karel Nikoletta adott életet ötödik gyermekének és negyedik fiának, Karel Áronnak, aki az anyja vezetéknevét viseli.-írja a wikipedia.org

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!