Megdöbbentő, hogy ki képes ilyenre.



Privát üzenetekben, rosszindulatú megjegyzésekkel zaklatják a hajdúszoboszlói hármas ikrek özvegyen maradt édesapját, Fábián Tamást (29).

Tamás párja, Letti három ikergyermeknek adott életet még december közepén. Az asszony a szülés után néhány órával belehalt az úgynevezett HELLP-szindróma súlyos, vérzéses szövődményé­be,írja a blikk.hu

Az ország egy emberként fogott össze az ikrekért, Lénáért, Miráért, Milánért, valamint édesapjukért. A Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forintot sikerült összegyűjteni. Az adományok az ország minden tájáról érkeztek, kétszáz forintos összegektől egészen több százezer forintig.

Léna, Mira és Milán szépen fejlődik a kórházban, miközben édesapjukat továbbra sem hagyják békében gyászolni.

– Sajnos a rosszakarók még mindig nem tűntek el az életünkből – kezdte Tamás, akit leginkább olyan feltételezésekkel találnak meg a mocskolódó emberek, hogy már el is költötte az adományokból befolyt összeget, pedig megannyi ­teendője mellett ezzel még nem is tudott foglalkozni.

– A legfontosabb, hogy mire a kicsik hazaérnek, már minden rendben legyen körülöttünk – mondta az apa, majd hozzátette: gyakran kap privát üzeneteket ismeretlenektől, akik nem kímélik a férfit a rosszindulatú megjegyzéseiktől.

Makai Gábor pszichológus szerint ha valakinek nem kell adnia az arcát egy üzenethez, ráadásul nem négyszemközt fogalmazza meg negatív gondolatait, sokkal inkább engedi szabadjára a kontrollálatlan dühét, agresszióját.

– A rosszindulatú ismeretlenek úgy hiszik, ők az igaz­ság hírvivői, és ebbe a szerepbe burkolva átgondolatlanul tesznek negatív megjegyzéseket. Nagyon egyszerű, primitív gondolkodásmódra utal ez, a háttérben pedig sokszor az bújik meg, hogy az ismeretlen élete megkeseredett – mondta a szakember, aki szerint a mocskolódók tulajdonképpen azzal oldják a bennük felgyülemlett feszültséget, hogy a másik embert kritizálják. – A negatív gondolatokat nem szabad meghallani, hiszen felerősíthetnek bennünk különböző dilemmákat arról, hogy valóban mindent jól csinálunk-e – vélekedett Makai.

Mindenben próbálja segíteni Tamást az alapítvány

A Tündérkör Alapítvány szívén viseli a család sorsát, így ha Tamást rosszindulatú támadás éri, az olyan, mintha őket is támadnák. Az alapítvány honlapján egyébként bárki figyelemmel kísérheti majd a család élettörténetét, a „hármas ikrek életútja” almenüben.

Forrás:

https://www.mindenegyben.com/hirek/mocskolodo-uzenetekkel-gyalazzak/2

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!