Szörnyű, ami történt szinte ésszel fel sem foghatatlan...



Tragikus körülmények között hunyt el a The Voice egykori versenyzője, San Sreylai. A fiatal énekesnővel a volt férje végzett. 

San Sreylai tavaly a kambodzsai The Voice című műsorban egészen a döntőig jutott, hiszen az emberek és a zsűri egy életre a szívükbe zárták a törékeny, aranytorkú énekesnőt. A nő férje azonban egyáltalán nem nézte jó szemmel a szépség sikereit. 

A rokonság és a rajongók döbbenten állnak az eset előtt

Forrás: AsiaWire

A környezet elmondása szerint az 53 éves Chey Rin egy kifejezetten agresszív, és féltékeny természetű ember volt, aki nem akarta, hogy San Sreylai induljon a tehetségkutató versenyen. És miután a lány egyre sikeresebb lett, inkább elhagyta a férfit, mert szerette volna megvalósítani az álmait. 

De a kirúgott férj nem elégedett meg ennyivel, és megkereste a kambodzsai fővárosban élő lányt. Fényes nappal lépett oda hozzá egy szépészeti klinika előtt, majd fegyvert fogott rá, és lelőtte.

Egyelőre még zajlanak a vizsgálatok a gyilkosság-öngyilkosság ügy kapcsán

Forrás: AsiaWire

Ezt követően magára fordította a lőfegyvert, és önmagával is végzett. Szemtanúk állítják, hogy sok lövést lehetett hallani, de ennél több információt egyelőre nem adott ki a helyi rendőrség, hiszen a vizsgálatok még folynak - írta meg a Mirror

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171020-elhunyt-san-sreylai-a-the-voice-egykori-versenyzoje.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!