Erre nem igazán vannak szavak.



M. Árpád az udvaron végzett a feleségével - a több szomszéd is tanúja volt az őrjöngésének.
 

Brutálisan meggyilkolta feleségét egy férfi Szentpéterszegen. M. Árpád valósággal felkoncolta nejét, majd elbarikádozta magát a házban.

Páncélkocsikkal, fegyveresekkel lett tele a csendes, takaros falu, a Hajdú-Bihar me­gyei Szentpéterszeg - írja a Bors. Az alig 1500 lelkes kistelepülésen horrorisztikus gyilkosság történt tegnap kora délután: egy helyi férfi brutálisan lemészárolta a feleségét, majd magával is megpróbált végezni. M. Árpád a késével a házuk udvarán esett neki a feleségének, Rozáliának, majd a meggyilkolt nőt a teraszon hagyta, ő maga pedig a kertbe rohant. A késével fenyegetőzött, elbarikádozta magát, és megpróbált magával is végezni. Őrjöngésének több tanúja is volt, egyikük riaszthatta délután egy óra körül a rendőröket.

– Elborzaszt minket ez az egész, ez egy csendes, tisztességes település, még csak lopás sincs, most meg ez! – sopánkodott egy idős asszony. – Azt hallottuk, hogy borzalmas látvány volt, még a sokat látott rendőröket is megdöbbentette, ami a teraszon fogadta őket. Mi tisztességes férfinak ismertük Árpit, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy valaha ilyet tesz. Már nem fiatalok, jó ideje együtt élnek, semmi ilyenre utaló jel nem volt. Tény, hogy Árpi labilisabb volt, többen mondogatták, hogy ko­rábban is próbálkozott öngyilkossággal – magyarázta egy helyi asszony.

Az őrjöngő Árpád ámokfutása órákig tartott, ugyanis a bejelentés után majdnem három órával sikerült csak elfogni őt a házban.

– Bent ordibált, a rendőrök kör­bevették a házat. A háziorvosát követelte, valószínűleg megbomlott az agya. Biztos vagyok benne, hogy még fel sem fogta, hogy mit tett – ingatta a fejét a helybéli.

A Terrorelhárítási Központ egysége végül 15 óra 35 perckor, a házban fogta el a gyilkost, aki ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!