Felfoghatatlan hogy ilyen történt.



Az eset még 2017 májusában történt, amikor egy akkor 15 éves fiú – R. Gergő – megerőszakolta 12 éves iskolatársát az erdőben. A szörnyűséghez pedig két barátja is asszisztált, ők végig nézték, ahogy haverjuk meggyalázza a kislányt.

Az ügyben csütörtökön hozhatnak ítéletet, ekkor derül ki, hogy mi lesz a sorsa a fiúnak, aki többször is megerőszakolta 12 éves áldozatát. - írja a borsonline.hu

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk a fiú többször közeledett erőszakosan a 12 éves évfolyamtársához, aki azonban folyamatosan visszautasította őt.

A fiatal fiú azonban olyanokkal zaklatta az ismert közösségi oldalon a későbbi áldozatát, hogy le akar vele feküdni, erre a lány letiltotta. Úgy tudjuk, hogy a lány személyesen szerette volna megkérni a fiút, hogy szálljon le róla, ám a találkozó szörnyű véget ért. R. Gergő két osztálytársával együtt megkérte a kislányt, hogy sétáljon velük az erdőben, amibe a lány önszántából bele ment. Ezt követően a két haver őrt állt, mialatt R. Gergő kétszer is megerőszakolta a lányt. Az eset után a lány beszámolt a szüleinek, majd feljelentést tettek a rendőrségen.

 

Forrás: www.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!