Megdöbbentő, amit tett.



Weisz Fanni ugyan meghívta a családját az esküvőjére, rokonai mégsem lehettek ott a modell nagy napján: a meghívóban egy teljesen másik helyszín és időpont szerepelt.

Bors úgy tudja, Fanni bő egy hónapja juttatta el a meghívókat a barátainak, illetve a család néhány tagjának. A szöveg szerint augusztus 11-én 15.30-kor a IV. kerületi polgármesteri hivatal dísztermében mondta volna ki a boldogító igent Fanni. A helyszínen szombaton félóránként érkeztek az ifjú párok a házasságkötő terembe, de Fanniék nem voltak köztük.

– Már többen ke­resték ma ezt a párt, mindenki a fél négyes időpontot em­legette – tájékoztatta a lapot az intézmény egyik alkalmazottja.

A lapnak a modell egyik ismerőse a meghívót is eljutatta, amely ITT tekinthető meg.

– Nem tudjuk, mi a helyzet, többen kerültünk ebbe a tanácstalan helyzetbe. Megértjük, ha valamiért újra kellett szervezni az eseményt, de ez akkor sem volt szép dolog – mesélte in­gerülten Fanni egyik közeli ismerőse a Borsnak.

A lap értesülése szerint Fanni édesanyját, Léránt Ágnest rettenetesen megviselik a történtek, ezért nem tudott és nem akart erről beszélni, de azt megerősítette, hogy a család nem ka­pott értesítést a pártól a helyszínváltozásról.

Weisz Fanni pedig nem válaszolt a kérdésre, hogy miért szervezték át az esküvőt, illetve, hogy miért nem értesítették a változásról a családtagjait.

Forrás: www.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!