Mindvégig ott volt a remény benne.



Szombaton délután, hosszú, méltósággal és türelemmel viselt betegség után elhunyt Fábián Juli, a kivételes tehetségű énekesnő. A családja, kollégái és barátai is mellette voltak az utolsó órákban. Mindenkit megdöbbentett a tragédia, Juli ugyanis két hete még a gyógyulásról beszélt.

 

Juli júliusban jelentette be, hogy visszavonul, mert újra küzdenie kell a betegséggel, amit egyszer, öt éve már legyőzött. Az énekesnő élni akart, és az utolsó pillanatig bízott a gyógyulásban. Czutor Zoltán jó barátja és zenésztársa volt Julinak. Összemomlott, mikor közölték vele a rossz hírt.

'Miskolcon voltam, euforikus állapotban jöttem le a színpadról, a feleségem üzenete várt, hogy Juli meghalt. A menny után átéltem a poklot. Legutóbb pont a feleségem találkozott vele egy-két hete a Pozsonyi úton, akkor azt mondta, hogy jól lesz, felépül. Az elejétől fogva tudtam, hogy baj van, de ő mégis úgy csinált, mintha ez csak egy átmeneti állapot lenne, biztos volt a gyógyulásában' - mondta Czutor a Blikknek.

 

Juli utoljára októberben adott hírt az állapotáról, akkor azt írta, hogy túlvan egy mélyponton, de felállt, és egyre jobban érzi magát.

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171218-fabian-juli-ket-hete-meg-ugy-hitte-legyozi-a-rakot.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!