Ma sem maradsz segítség nélkül...



Kos

Ma a nap minden intenzitása a tiéd, kedves Kos. Minden problémát meg fogsz oldani, ami eddig gondot okozhatott. Dolgozz az ötleteiden, ma sokat fogsz haladni. Az érzelmi életed is intenzív lesz ma, hallgass a megérzéseidre.

Bika

A napjaid harciasan telnek, kedves Bika, és sokan állhatnak az utadba, megzavarva a napi rutint. Makacs emberekkel akadhatsz össze, akik eltökéltek és nem hajlandóak meghátrálni. Eseménydús napod lesz.

Ikrek

Ma a rugalmasságod tesztelik, kedves Ikrek. Ha a körülmények némi hajlékonyságot követelnek tőled, ne állj ellen, lehet, hogy ez hozza meg a sikert! Bízz önmagadban, csak ez a fontos.

Rák

Nem mindenkinek világos, hogy te értük is dolgozol. Ne foglalkozz az értetlenekkel, fogadd el, hogy ez van és ne foglalkozz mások drámájával. Tartsd fenn az egyensúlyt, az most a te dolgod!

Oroszlán

Ma képes vagy jól kezelni az intenzív érzelmi energiákat is, kedves Oroszlán. Lehet, hogy ma feldühítesz embereket azzal, hogy nem tudnak az elevenedbe vágni. Vigyázz, mert ma valaki meg akarja fúrni a terveidet, megkérdőjelezi a módszereidet. De ne aggódj, végül ez a te javadra fog fordulni.

Szűz

Ma olyan erők dolgoznak, amelyek kihívást jelentenek a Szűz számára érzelmileg. Lehet, hogy tisztességtelen módon próbálnak veled bánni, de te könnyedén legyőzheted őket nyugalmaddal és rugalmas gondolkodásoddal.

Mérleg

Ma kapcsold magasabb fokozatba agresszív énedet és használd fel céljaid érdekében. Azért légy óvatos és vigyázz, nehogy felrúgj közben pár fontos játékszabályt. Az is lehet, hogy ma végül meg kell aláznod valakit, hogy értsen a szóból.

Skorpió

Ma cselekedned kell, mert ha nem teszed, mások teszik meg ellenedben. Ha nem vagy óvatos, megtalálják a módját, hogy ártsanak neked. Viszont nem kell aggódnod, végül neked lesz igazad mindenben.

Nyilas

A mai nap intenzív energiája mutatja neked a helyes utat. Ötleteid, álmaid végre kontúrt kapnak és kirajzolódik minden a szemed előtt. Készülj fel a következő nagy feladatra!

Bak

Ma szenvedélyes érzelmeket élsz meg, kedves Bak. Ha valaminek utána kell nyomoznod, ma jó alkalom lesz erre. Lehet, hogy találsz valami érdekeset, de rajtad áll, hogy ebből kis vita, vagy háború lesz végül.

Vízöntő

Ma ellened dolgozik valami igen nagy erő, kedves Vízöntő. Lehet, hogy emiatt változtatnod is kell álláspontodon. De az alapvető céltól azért ne térj el amiatt, hogy nem mindenki ért veled egyet.

Halak

Ma lehet, hogy vissza kell lépned pár dologban az eddigi terveidtől, kedves Halak. Olyan kérdések is felmerülhetnek, melyen túlságosan mélyen érintenek. Lehet, hogy környezeted mást akar, mint te, de ez ne szegje a kedved. Hagyd rájuk ezt most, majd később újra előveszed azt a tervet.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/11/napi-horoszkop-2017-november-13-intenziv-erzelmek/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!