Most megtudhatod mire számíthatsz a csillagok szerint...



Kos

Ma egy is külön elfoglaltságod lesz, amely lehet, hogy külön elismerést is jelenthet számodra, vagy olyan előnyöket, melyeknek örülni fogsz.  Este a partnered, vagy ha egyedül élsz, akkor egy meglepetésvendég váratlan meglepetéssel fog szolgálni.                                                                              

Bika

Ma egy kis romantika fűszerezi meg a napodat. Egy új, ígéretes ismeretséget köthetsz egy érdekes emberrel és izgalmas beszélgetésben lehet részed. Az illető egy távolabbi helyről származik, de az is lehet, hogy a munkája és a felfogása lesz szokatlan számodra.

Ikrek

Ha költözésben gondolkodsz, akkor itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj. Lehet, hogy ez most sok utánajárással és papírmunkával jár, de ezt be kell vállalni, ha elhatároztad magad. Figyelj oda a döntésekre és alkalmazz ingatlanügynököt, aki sok terhet le tud venni a válladról.

Rák

Egy izgalmas ismeretlen közeledhet hozzád most, aki lehet egy későbbi romantikus partner, de lehet egy új barát is. Ha meg is van közöttetek az összhang, ne siettesd a dolgokat, haladj megfontoltan, hogy legyen idő kiderülni, mi is lesz a kapcsolat eredménye.

Oroszlán

Ha pénzre vártál, most végre megérkezik. Végre el tudod kezdeni azt, amire oly régóta vágysz. A befektetés, amire készülsz jobb körülményeket és talán jobb jövedelmi helyzetet is teremthet számodra és szeretteid számára.

Szűz

Életed átalakulásban van egy ideje és ennek mostanában a külvilág számára is nyilvánvaló jelei mutatkoznak. A változás jó, de arra ügyelned kell, hogy ne siettesd a folyamatokat. Konzultálj olyanokkal, akikben megbízol.

Mérleg

Ha érdekel a spiritualitás, és rendszeresen meditálsz, akkor mostanában észrevehetted, hogy egyre több jó megérzésed jön ezen a csatornán. Ne vesztegesd el ezeket, jegyezd fel és használd fel, vagy segíts velük másokon!

Skorpió

Ma egy nagyon barátságos és izgalmas idegen akadhat az utadba, akivel már-már azt érzed, hogy lelki társak vagytok. Órákig elbeszélgetsz vele és ha lehetőség adódik, tartsd is meg a kapcsolatot kettőtök között!

Nyilas

Ma egy lehetőség nyílik arra, hogy karrieredet megváltoztasd, átalakítsd az életedet. Az Univerzum ajándéka hullik az öledbe és rajtad áll, hogy észreveszed-e és hogy élsz-e vele. Csak te tudod kihasználni ezt a lehetőséget. Kövesd a szíved!

Bak

Mostanában új fejlemények kerülnek a képbe, valószínűleg az oktatás, az utazás és a jogi ügyeid területén. Lehet, hogy nehéz döntéseket kell majd hoznod, de ne aggódj emiatt, bárhogyan is döntesz, az végül a te céljaidat fogja szolgálni. Figyelj a papírmunkára!

Vízöntő

A mai álmod a jövőd pénzügyi sikerének a kulcsa lehet, így figyelj a tudatalattid felől érkező jelzésekre és értelmezd őket! Készíts feljegyzéseket és egy listát, különösen a pénzügyekre vonatkozóan. Ez különösen hasznos lehet később.

Halak

Most a szerelem és az elköteleződés hangsúlyosabb az életedben. Ha a társad is úgy gondolja, akkor érdemes a véget vetni a bizonytalanságnak és egy új szintre emelni a kapcsolatot. Ne lepődj meg azon, hogy a környezetetekben mennyien támogatják majd ezt a terveteket!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-12-uj-izgalmas-kapcsolatok/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!