Erre számíthatsz a csillagok szerint a héten...



A Bikák nemcsak önmagukért tesznek a héten, de mások arcára is mosolyt csalnak. A Rákok számára pedig olyan lendületet biztosítanak az égiek, amit vétek lenne elpazarolni. Az Oroszlánokat a Jupiter segíti majd, míg a Szüzek a Merkúr támogatásában bízhatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A hét első fele nyugalmas lesz, lehetőséget adva arra, hogy gondolkozz, tervezz, okos lépéseket tégy a saját érdekedben. Ez a nagy béke kissé meg fog lepni, ugyanis erőltetettebb menetre számítottál, tudva azt, mennyi dolog van függőben. Azért persze unatkozásra nem lesz módod, ugyanakkor kényelmes tempóban tudod elvégezni a tennivalókat, s közben bátran elmélkedhetsz a közeli és távolabbi jövőn. Lakókörnyezetedre is ráfér némi módosítás, ha törted a fejed mostanság költözésen, felújításon, átalakításon, hirtelen azzal kapcsolatban is kitágul előtted a horizont. Külföld felé kacsintgatsz? Tedd meg az első lépéseket, igen gyorsan nyílhatnak meg előtted a kapuk.

Bika

Végre elérkezett az a pillanat, amire oly rég vártál. Ismét mód nyílik tudásod és tapasztalatod megmutatására. Mindazt, amit tudsz, arról leránthatod a leplet. Bátran fitogtasd rejtett képességeidet, s tárd fel azt is, min dolgoztál a közelmúltban titokban - persze, ha akad ilyen. Adj teret az erődnek, kreativitásodnak, és magadhoz ragadhatod a kezdeményezést, bármiről legyen is szó. Ez egy olyan hét lesz, amikor jelentőségteljes dolgokat tehetsz önmagadért, szellemi fejlődésedért, sikerességedért. A hírneved is rég nem látott módon fog szárnyalni, s életedben egy egészen izgalmas változás indul el. A legkülönfélébb módokon leszel képes energiával feltöltődni, mosolyogni, örömöt sugározni, másokat pozitív gondolatokkal inspirálni.

Ikrek

Hétfő és csütörtök között szinte folyamatosan az anyagiak körül fognak keringeni a gondolataid, elemzed a múltat, tanakodsz a jelenen, tervezed a jövőt. Szerencsére, bármi legyen az, amit most kell megoldanod, azzal kapcsolatban meglátod a fényt az alagút végén, és fellélegezhetsz. Új lendületet kapsz több elakadt ügy rendezéséhez, s péntekig erős tempót diktálsz, hogy mindennek a végére érj. Ezek a láthatatlan terhek szép lassan lehullnak a válladról, s ismét a régi fényedben fogsz tündökölni. Az, ami az elmúlt hetekben akadályként magasodott eléd, hirtelen zöld lámpát kap, és könnyedén megvalósíthatóvá válik. Mások lehet, hogy már lemondtak a közös célokról, de te fogod nekik megmutatni, hogy mindig van választás.

Rák

Péntekig meg se állj, még gondolatban se pihenj, hisz olyan lendületet biztosítanak neked az égiek, amit kötelező felhasználni! A legfontosabb találkozókat, szerződések aláírását a hét utolsó munkanapjára időzítsd, bár valószínűleg az azt megelőző napokkal sem lesz probléma. Számodra minden óra és nap kiemelkedően jól alakul, s a pénteki nap felteszi az i-re a pontot, hogy a siker igazán csillogó legyen. Kiváló energiák lesznek jelen, s minden lehetőséget megkapsz ahhoz, hogy a jövődet, különösen szakmai életedet megszilárdítsd, vagy épp újjáépítsd, de akár új munkát vagy mellékállást is kereshetsz, a jó eredmények garantáltak. Ne félj egyezségeket kötni, bátran vágj bele végre egy saját vállalkozásba, ha még nincs!

Oroszlán

Remekül indul a heted, nagy benned a lendület és a tenni vágyás, ez a kettő pedig most elvisz a célszalagig. Ne panaszkodj, ha elfáradsz, ez is része a sikernek. Teremts meg mindent gondolatban, aztán tervezd meg a lépéseket aprólékosan, és végül cselekedj. Ami esetleg nem sikerül első nekifutásra, másodjára biztosan összejön, sőt! Talán még a vártnál is jobb eredménnyel zársz le függő ügyeket, ugyanis most képes leszel minden hibádból okulni. A Jupiter támogató hátszelet ad terveid megvalósításához, össze kell kapnod magad, hogy meg tudj felelni az elvárásoknak. Legyen lényeges szempont az, hogy ne a mennyiségre, hanem a minőségre figyelj, mert ezzel sok elismerést vívhatsz ki magadnak.

Szűz

 

Bizakodva néztél a jövőbe, azt remélve, hogy a múlt heti mozgalmasság és pozitív eredményeket követően a most következő napok harmóniát, békét és megnyugvást hoznak számodra? Felejtsd el! Hiába reménykedsz, mert az élet mást tartogat neked! Jó híreket, örömöt, sok mosolyt, és még ennél is több tennivalót! Egy roppant érdekesnek és izgalmasnak tűnő üzleti ajánlat is befut hozzád, s azonnal reagálnod kell arra. Megtörténhet, hogy az első megnyilvánulásod a tiltakozás lesz, de hiba lenne hátat fordítani az ügynek. A Merkúr minden ambíciódat támogatja ezen a héten, úgyhogy semmiképpen se utasítsd vissza ezt az alkalmat, mert nagyon pozitív változásokat hozhat mindennapjaidba.

 

Mérleg

Ez a hét felkínál neked sok mindent, ami javíthat a mindennapjaidon, gyarapíthatja a pénztárcád tartalmát, és nem mellesleg elégedettséggel is eltölt. Az égiek biztosítanak támogatásukról, energiával töltenek fel, még akkor is, amikor egy-két igen kockázatos helyzetbe bonyolódsz. Összességében jó lesz a kedélyállapotod, sokat fogsz mosolyogni, a pozitív gondolataidat érdemes megosztani másokkal, és ötleteket cserélni okos emberekkel. Bár folyamatosan le leszel terhelve, ám cserébe a hét többi napján már nem kell rohannod, hanem könnyedén végzed majd az aktuális tennivalóidat. Jól teszed, ha besegítesz másoknak, és megmutatod, nagy a szíved, és örömmel adakozol vagy adsz iránymutatást. Könnyen lehet, hogy a közeljövőben visszakapod a mostani jótéteményeket.

Skorpió

Vegyes hatások jellemzik a hetet, sok feladat és még több bonyolult ügy vár megoldása, s a legrosszabb, amit tehetsz, hogy halogatsz bármit. Szinte folyamatosan azt fogod érezni, hogy ingoványos talajon jársz, a kérdéseidre nem kapsz válaszokat, mintha nem lenne kapaszkodód, és akikben eddig bíztál, most nem állnak melléd. Nos, ez bizonyos értelemben igaz is, ám... elsősorban mégis magadban kellene keresni a hibát! Valamiért kissé megingott az önbecsülésed, amit helyre kell tenni. Lehet, hogy nem jól kommunikáltál, titkolóztál, vagy szimpla felelőtlenségből nem tájékoztattál mindenkit, minden részletről. Újítsd meg emberi kapcsolataidat, beszélgetéseket kell kezdeményezned, s meg kell mutatnod mindenkinek, igenis, fontosak számodra!

Nyilas

Szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis okot tudsz adni arra, hogy egyesek irigykedjenek egy kicsit a sikereidre. Tele leszel erővel, energiával, tettre készség jellemez, nyitott vagy új információk befogadására, és a befogadás mellett, most minden a helyén tudsz kezelni. Megleped magadat is azzal, hogy bátran igent mondasz mindenre, és jól fogod viselni a kritikát is, s akad majd, amit azonnal felhasználsz, hogy bizonyos dolgokat jobbá formálj. Olyannyira jól alakítod a mindennapokat, jól taktikázol az energiáiddal, hogy hibákat alig vétesz, ha mégis, azokat gyorsan kijavítod. Meglepően sok izgalomban lesz részed, rengeteg feladatot kell megoldanod, és bizony akad majd olyan ember, aki benned látja a megmentőt.

Bak

Alapvetően inkább reális vagy, ám most tele leszel tűzzel, akarattal, bizonyítási vággyal. Élvezni akarod az életet, megteremteni a sikert, és persze meg is akarod mutatni másoknak, micsoda tartalékokkal rendelkezel. Ugyanakkor készülj fel arra is, hogy ezen a héten alkalmanként a szeleburdiság is teret követel magának. Minden nap meg tudod majd lepni a környezetedet valamivel, akadnak új ötleteidet, formabontó ideáid, s jó, ha leteszed valaminek az alapkövét. A saját céljaid elérése érdekében ne lépj át semmiféle határt. Lesz szerdán és csütörtökön pár bonyolult helyzet, amit gyorsan meg kell oldanod, az időt pedig felesleges húzni. Csak tedd a dolgod, keresd a megoldást, és mutasd meg, nincs az a nyűg, ami kifogna rajtad.

Vízöntő

Ez a hét minden lesz, csak egyhangú és eredménytelen nem! Mozgalmasság ötvöződik az izgalommal, s az eredmények látványosak lesznek. Az égi konstellációk erőteljes, egyben pozitív hatással lesznek mindennapjaidra, tetteidre és gondolataidra, ugyanakkor okosnak kell lenned, és semmit nem szabad elhamarkodnod. A sietség, a kapkodás most nem kifizetődő. Ha a logikát az érzelmek elé tudod helyezni, akkor jelentős dolgokat hozhatsz létre. Tele leszel erővel és energiával, s bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat. Minden adva van a sikerhez, sőt még támogatókat is szerzel magadnak, akik követnek, utat mutatnak. A különféle tanácsokat fogadd örömmel, sokan segíthetnek tapasztalatokkal a felemelkedésben.

Halak

Szerdáig bizonytalanság lehet úrrá rajtad, ugyanis meglepően sok kétely fogalmazódik meg benned, válaszokat keresel, ám nem minden esetben fogod azokat megtalálni, sőt alkalmanként azt érzed majd, hogy egyesek direkt kerülik azt, hogy segítsenek neked. Lelkileg, egészségileg nem mindig leszel maradéktalanul jó formában, nem érzed túl jól magad a bőrödben. Ne fesd az ördögöt a falra! A csipetnyi bizonytalanság még nem tragédia, inkább gondolkodj, tervezz, s tegyél lépést a siker felé azzal, hogy apró örömforrásokat keresel, és elhiszed, bármire képes vagy. Tény, hogy túl sok feladatot vállaltál mostanság, vannak függőben lévő ügyeid, fejed búbjáig ér a munka, és már pénteket fog mutatni a naptár, mire utoléred magad.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20171005-heti-horoszkop-oktober-9-13.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!