Nagy meglepetések érhetnek ezen a hétvégén...



A Kosoknak nem kell mást tenniük csak hagyni, hogy áramoljanak körülöttük a pozitív energiák, a Szüzek pedig kellemes, pihenésekkel teli hétvége elé néznek. A Mérlegek éppen az ellenkezőjére számíthatnak, nekik oda kell figyelniük, hogy a lazításra is szánjanak időt. Nézd meg, hogy számodra mit tartogatnak a csillagok.

 

Kos

Végre itt van két nap, amelyet kedved szerint alakíthatsz, a teljes kikapcsolódási lehetőségek palettájával. Ilyenben is régen volt részed, hisz a pihenés mellett is mindig akadt otthoni tennivaló. Ismerd be, hogy már nagyon vártad a hétvégét, és péntek este bele is veted magad a társasági életbe. Hagyd, hogy áramoljanak körülötted a pozitív energiák, és ha valaki szeretne megismerni, annak adj teret. Az, aki viszont csak rád akar tukmálni valamit, kapjon most nemleges választ, hisz a dolgos munkahét után igazán megérdemled a testi és lelki kényeztetést!

Bika

Összességében nyugalmas, csendes hétvégében reménykedtél, ám igen gyorsan rá kell majd jönnöd, hogy nem egészen a kedved szerint alakulnak a különféle dolgok. Egy utazás is kilátásba kerülhet, bátran mondj igent, ha hívnak. Talán el kell majd menned valahova, de biztos jól érzed magadat. Ha van még benned egy cseppnyi tartalék energia, mindenképpen mondj igent, mert adódik mód ismerkedésre, új szövetség megalapítására, s ezek bármelyikéből a jövőben hasznod származik.

Ikrek

Összességében sikeres hetet zársz, hiába volt leterhelő és fárasztó az eddigi szakasza. Egy remek hétvége áll előtted, megérdemled a pihenést úgy, ahogy azt szeretnéd. Nagyon hatékony leszel az otthoni, valamint a magánéleti teendőidben. Amit csak célul tűzöl ki, azt teljesíted is. Most csak magadért cselekedj, ne másokat tarts szem előtt. Embereket ismerhetsz meg és sokan elnyerik a tetszésedet. Vasárnap egy ismerősöd beavat egy titokba, amit talán gyorsan továbbadnál, de ne tedd, ne okozz csalódást.

Rák

Az elmúlt időszakban sok hétvégédet a házi munkával, vagy családtagjaid lelkének ápolásával töltötted, a vágyott dolgokra pedig alig jutott időd. Ha szeretnél ezen változtatni, és a válladra rakott túlzott terhektől szabadulnál, akkor ehhez most az égiek kedvező hatást biztosítanak. Először is végig kell gondolnod, vajon érdemes állandóan másokat fókuszban tartanod saját magad helyett? Meglehet, hogy ha elmondanád szeretteidnek a lelki vívódásodat, kompromisszumra juthatnátok. A Szaturnusz kedvez az ilyen típusú beszélgetéseknek ezen a hétvégén!

Oroszlán

Rendkívül mozgalmas, sok feladatot rejtő hétvége vár rád, kösd fel az alsóneműt még időben! Ugye, felkészültél minden eshetőségre, aktivitásra, bulira, kicsapongásra? Bármi megtörténhet, és érdemes is aktívnak lenned. Lelkileg és testileg egyaránt le leszel terhelve... de ne bánd, jó, ha kiadod a frusztrációt magadból, épp így frissülhetsz fel leginkább. Sokan hívnak majd, ám csak az olyan programokra bólints rá, melyekre nem kényszerből, hanem jókedvvel mész el. A vasárnap délutánt és az estét hagyd meg magadnak.

Szűz

Kellemes, nyugalmas, minden igényt kielégítő lesz az előtted álló két nap. Itt az idő, hogy olyan dolgokat is a helyükre tegyél, amiket régóta halogattál, vagy jó ideje a szőnyeg alá söpörtél. Szombat délután magától is megoldódik egy már majdnem elfeledett félreértés, ráadásul olyan könnyedén és gyorsan tisztázol valamit, ami téged is meglep. Légy hatékony és eredményes otthon, különösen szombaton, vasárnapra pedig csak a semmittevés marad, láblógatással párosítva.

Mérleg

Magadat és környezetedet is megleped egy új oldalad megmutatásával. Látványosan tombol benned az energia, mintha nem is egy fárasztó héten lenne a hátad mögött, mintha csak hétfőt mutatna a naptár. Azért találd meg az arany középutat, nehogy túlpöröggesd magad. Legyen egyensúly a feladatok és a pihenés között. Jusson lazításra is idő, mert a környezeted már szédül a félelmetesnek tűnő tempódtól. Inkább rendezd soraid, és az energiádat használd arra, hogy segítesz annak, aki nem boldogul, különösen vasárnap, amikor valaki benned látja a megmentőt.

Skorpió

Jó hangulatú hétvége áll előtted, vesd bele magad az ismeretlenbe, próbálj ki új dolgokat és helyeket, hagyd magad inspirálni a pillanat vagy épp más emberek által. Lesz itt minden, ami vágyaidat kielégítheti. Pihenés, kikapcsolódás, tánc és eszem-iszom is, vagy még ennél több is. Azért az otthoni teendőidet se hanyagold, mert senki nem fogja helyetted elvégezni a házimunkát, s a végén úgy feltornyosulhat a tennivaló, hogy megbánod... de akkor már késő lesz, ha nem gondolkodsz előre. Egy kicsi ebből, egy kicsi abból, és minden megoldódik.

Nyilas

Remek szombat, és egy hasonlóan hangulatos vasárnap áll előtted. Talán szombat este vagy vasárnap délelőtt lehet egy kis fennakadás családi ügyekkel vagy az otthonoddal összefüggésben, de ezt az átmeneti gondot egész könnyedén fogod lerendezni. Bármi, ami ezen a hétvégén látványosan akadozik, azt ne erőltesd. Legyints egyet, s lépj tovább. Vannak olyan dolgok, amiket más alkalommal kell megoldanod ahhoz, hogy sikerrel járj a végükre. Vasárnap több kérdést neked fognak szegezni, a válaszra érdemes lesz időt kérni!

Bak

Ha szombaton – igaz váratlanul -, de egy remek lehetőség érkezik, és akármi is legyen a téma, bátran vágj bele, eszedbe se jusson elutasítani azt. Mindegy, hogy egy kirándulás, vagy egy esti bulira szóló meghívás az, ne hagyd ki, jól fogod magad érezni, vagy épp tanulhatsz valamit általa. Romantikus vasárnap vár rád, ha szingli vagy összehoz az élet egy szintén párját kereső személlyel. Fel vagy erre készülve? A rózsaszín köd visszavonhatatlanul ott gyülekezik a fejed felett! Ha már elkötelezted magad, akkor fontos döntéseket hozhattok a közös jövőtökről.

Vízöntő

Ha a közelmúltban felhalmozódott, elmaradt munkákkal akarod kitölteni a hétvégi óráidat, hát felejtsd el ezt még szombat reggel! Magát a munka szót is töröld ki a fejedből! Se házi feladatok, se üzleti vonulatok nem jöhetnek szóba, mert az égi konstellációk most nem kedveznek ezeknek. Ha mégis belefogsz ilyen tevékenységbe, teljesen feleslegesen pazarolod az idődet, mert nem sok jóval kecsegtet a végeredmény. Inkább legyen a hobbidé, szeretteidé ez a két nap, és bátran lógasd a lábaidat.

Halak

Bár szombat reggel ez a hétvége is ugyanolyannak indul, mint a többi, mégsem lesz átlagos, csak figyeld az eseményeket! Szombaton mindenképpen mozdulj ki otthonod négy fala közül, és ebben az időjárás semmiképpen se akadályozzon meg. Vasárnap egy nem várt hívásra, vagy e-mail-re számíthatsz, ami valamilyen formában befolyásolja majd a jövő heted sikerességét. Olyan folyamatok indulhatnak el a háttérben a tudtod nélkül, melyek kedvező anyagi, sőt, erkölcsi kilátásokkal kecsegtetnek, épp ezért figyelj minden változó eseményre.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20171108-hetvegi-horoszkop-november-11-12.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!