Végre megmondta nekik a magukét.



Hódi Pamela és Berki Krisztián között éppen nagy harc dúl a gyermekük elhelyezése körül, amit mindenki nyomon követhet az országban. Puzsér Róbert megelégelte a két celeb állandó szereplését, de legfőként azt, hogy a gyermeküket is a nyilvánosság előtt nevelik. Csúnyán kiosztotta a szülőket a kritikus.

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítottak, de sajnos nem sikerült mindenben megegyezniük. A kislányukkal kapcsolatban merőben eltérnek a nézeteik, ezért bíróság dönt majd az elhelyezéséről. A pár és gyermekük életének alakulását bárki nyomon követheti, erről fejtette ki a véleményét Puzsér Róbert a tőle megszokott nyers és szókimondó stílusban.

'A gerlepár közös gyermekét a második trimeszterelső percétől tudatosan használja mint ellenállhatatlan cukiságot, menő kiegészítőt és elsőrangú lájkmágnest– módszeresen fosztják meg a gyermekkorától, bazári látványosságot gyártanak belőle, naponta rángatják fel a facebookra és az instagramra, hogy vele demonstrálják a csodás életüket, anyaságukat-apaságukat, és vessék kislányuk digitális gyermekkorát pedofil felhasználók ezrei elé' - írta a többi között Puzsér. 

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180305-puzser-robert-elmondta-velemenyet-hodi-pamelarol-es-berki-krisztianrol.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!