Mutatjuk, hogy mire számíthattok a csillagok szerint a hétre.



Az Ikrek nagyon jó időszak elé néznek, egész héten szárnyalni fognak, de a Nyilasok is nagyon remek hét elé néznek: akár a keblükre is ölelhetnék az egész világot. Ezzel szemben az Oroszlánok nehézségekkel találják szembe magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a héten meglepően jól fog működni az összes érzékszerved, különösen a hatodik. Könnyen ráérzel arra, mit is akar hallani, látni, vagy netán éppen megtudni környezeted rólad, terveidről, a világról, vagy tulajdonképpen bármiről. Képes leszel olvasni még a kérdések feltevése vagy a válaszok megadása előtt az emberek gondolataiban, és ez addig jó, amíg a helyzetet felhasználod, nem pedig kihasználod. Tudni fogod azt, mikor és mit kell reagálnod ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat a társaságodban és örömmel forduljanak hozzád, ha gondjuk akad. Ösztönösen leszel képes rátapintani a legtitkosabb kívánságaikra is, legyen szó akár a lelki igényekről, vagy az érzéki élvezetekről.

 

Bika

Egészen csütörtökig remek alkalmak adódnak arra, hogy munkád és karriered, vagy épp tanulmányaid terén valami igazán nagy és látványos dolgot hajts végre, s megmutasd az egész világnak, nem vagy elveszett személy. Ez a hét a változás pillanatát kínálja fel számodra, épp ezért vállald fel nyíltan még a legbolondosabbnak tűnő ötleteidet is, sőt, minden olyan problémás emberi kapcsolatodat is érdemes megmozgatni és átformálni, melyek már régen nyomasztják mindennapjaidat, és akár keserűséget is okoztak a közelmúltban. Egzisztenciád váratlanul megerősödhet, és egy olyan hosszú távú sikersorozat veheti kezdetét, mely eleinte komoly magasságokba repít.

 

Ikrek

Amennyiben úgy véled, muszáj most már másképp állnod az emberekhez vagy épp valamilyen csoporthoz, és vállalod, hogy egy meglepően új oldaladat mutatod meg nekik, akkor tudd, hogy könnyedén eléred a célodat, amit erre a hétre tűztél ki magad elé. Ha szükséges az, hogy bevesd személyes varázsodat, hogy előrébb juthass, hát tedd meg! Levegős jegyeddel egész héten szárnyalni fogsz, s kivételesen megteheted, hogy olyan dolgokból csiholj előnyöket magadnak, mint a rokonszenv vagy egy kedves mosoly? Légy bátran formabontó, s csináld azt, ami neked hoz hasznot! Ne húzd az időt, ha előnyöd származhat a csinos kinézetedből, s fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel számodra.

 

Rák

Legfőbb teendőd ezen a héten az, hogy minden pillanatban reális légy, tisztán lásd a lehetőségeidet, és ne hagyd magadat csőbe húzni. Akadhat néhány kellemetlen vagy épp nehéz élethelyzet, s ezek során is meg kell őrizned a hidegvéredet, különben úgy felpaprikázódsz, hogy a harmónia darabokra törik benned és körülötted. Ezekben a napokban könnyen megeshet, hogy a harag teret nyer a lelkedben, ugyanakkor tartsd azt szem előtt, hogy semmilyen formában nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy nyíltan felvállald őszinte és bizony velős, akár fájó véleményedet. Még akkor is mosolyogj és légy udvarias, ha legszívesebben jól odamondogatnál másoknak.

 

Oroszlán

Ez a hét vegyes tendenciákat jelez, s könnyen megtörténhet, hogy a világ nem a legkedvesebb arcát mutatja meg számodra. Olyan élethelyzetekbe sodródsz, melyek lelkileg alaposan megviselnek és a megoldás nem mindig lesz egyszerű számodra. Sok fura akadályba ütközhetsz, leginkább munkád és karriered terén, s ha tanulsz, esetleg vizsga áll előtted, ott is elveszítheted a fonalat. Valahogyan semmiből sem lesz az, amit ki szeretnél hozni a dolgokból, így, ami második nekifutásra sem megy, azt egyáltalán ne erőltesd. Az egyetlen jó cél az, hogy ha lassabban és döcögősebben is mennek a dolgok, de mindent ki tudj pipálni. Szerencsére a hétvégére már ismét önmagad leszel, s olyan kérdésekre is választ kapsz, melyek régóta nagy kérdőjelek voltak.

 

Szűz

Egy kellemetlen égi hatás miatt a hét első felében nem leszel túl jó passzban, úgy érezheted, hogy az emberek sokkal jobban kihasználnak a kelleténél, és még olyan emberek is megpróbálnak a te képességeidből, tudásodból és tapasztalatodból hasznot húzni, akikről ezt sosem gondoltad volna. Minden tennivaló a te asztalodon sorakozik, a könnyű és bonyolult dolgokat egyaránt neked kell megoldanod, a vészhelyzetek is a nyakadba szakadnak, sőt még otthon is rád mutogat mindenki, ezért a hét második felére erősen feszültté válhatsz. Ugyan nekifogsz pár dolog elvégzésének, de lelkesedésed közelít a nullához... Türelem, péntek reggelre sokat enyhül ez a hatás, így a hétvége már kedved szerint alakulhat.

 

Mérleg

Teljesen rendben van az, ha erre a hétre nem terveztél túl nagy dolgokat magadnak, és nem akarsz túltenni másokon. Ugyanakkor a sors néha faramuci helyzetek elé állít, épp, mint most. Anélkül is felkínál az élet pár érdekes dolgot, hogy kérnéd vagy keresnéd ezeket. Jó hír lesz számodra az, hogy meglepő módon juthatsz plusz pénzforráshoz, olyan gyarapodásról, netán vagyontárgyról lehet szó, mely hosszú távra megszilárdíthatja egzisztenciádat. Könnyen lehet ez egy jó befektetés, talán egy örökség, vagy egy régi adósság megtérítése. Figyelj arra mindenképpen, hogy a bevétel ne jelentsen azonnali kiadást – mindegy, hová teszed, de ezt a lépést alaposan fontold meg. Feltétlenül képezz valamilyen tartalékot! Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik meg a jó hír hozzád.

 

Skorpió

Jelentős dolgok zajlanak körülötted ezen a héten, különösen jó alkalmak kínálkoznak üzleti téren, ha tanulsz, akkor megcsillogtathatod a tudásodat. Főleg a hét közepén eshet meg az, hogy valami olyan különleges forrásra bukkansz, ami meglep, ugyanakkor kissé meg is riaszt – mert az élet rámutat, hogy a semmiből vagy a nagyon kicsiből is lehet óriási dolgot létrehozni. A feladataid mennyisége jelentős, tedd a dolgodat, s végül meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan tehetsz szert profitra. Lehet ez a helyzet egy új munka, váratlan karrierlehetőség is, a lényeg, hogy a körülmények adottak, hát cselekedj mihamarabb! Megvan benned a kellő erő, energia és dinamizmus, hogy sikert könyvelhess el.

 

Nyilas

A hétfői és keddi napok leginkább rutinmunkákkal lesznek tele, s titkon azt reméled, semmi nem borítja fel az e heti terveidet, hisz sokat dolgoztál a szervezésen. Aztán szerda reggel már igencsak érezhető, hogy valami megfoghatatlan változás van a levegőben... ennek eredményeként látványosan javul a hangulatod, nagyon jó lehetőségek tárulnak fel előtted, és megnő az esélyed különféle munkahelyi sikerekre, szakmai előmenetelre, eredményes üzletkötésekre egyaránt. Amennyiben hivatalos ügyeket kell intézned, csütörtökre vagy péntekre időzítsd, így minden flottul megy majd. Sokat fogsz mosolyogni, képes lennél kebledre ölelni a világot. Bármit elérhetsz most.

 

Bak

Ez a hét a gyökeres változások ideje lehet számodra. Fontos, hogy nem jövő héten vagy a következő hónapban – hanem most azonnal cselekedj! Ha van benned némi kurázsi, akkor már csak az elhatározás és kedv kell ahhoz, hogy új és jelentősen más alapokra helyezd az életedet. Hidd el, megéri befektetni az energiát és a kedvet. Újra kivirulhatsz, mosolyoghatsz, a kedélyállapotod jelentősen jobb lehet, mint az elmúlt időszakban. Ne hidd, hogy hibás döntés fittyet hányni a lényegtelen dolgokra vagy a nem fontos emberekre. Új helyzetekkel találhatod szembe magad, ne futamodj meg a váratlan élethelyzetek elől!

Vízöntő

Meglepően jól érzed magad a bőrödben már hétfő reggel, s ez remek alapot ad az egész hétnek. Talán magad sem akarod elhinni, hogy minden jól alakul és a megfelelő irányba halad. Tündökölsz, ragyogsz, és lehetetlenség tőled olyat kérni, ami számodra ezekben a napokban teljesíthetetlen lenne. Hab a tortán, hogy csütörtökön és pénteken környezeted dicséreteit is bezsebelheted, bőven lesz okod az elégedettségre. Ne csak arra figyelj, hogy mire vágysz te magad, hanem azért ügyelj arra is, hogy a józan ész határain belül maradj, amikor hatalmas terveket akarsz megvalósítani. Inkább apránként haladj, így garantált a sikered. A következő napokban szinte bármit megkaphatsz, amit szemed, s szád megkíván.

Halak

Ennek a hétnek a központi kérdése az lesz, miként figyelj jobban környezetedre, hogyan lehetsz a hasznukra. Különösen szeretteidre, közeli barátaidra, vagy a tiszteletet érdemlő kollégákra kell több időt szánni a megszokottnál, de hidd el, hogy megéri a befektetést. Ragadj meg minden alkalmat arra, hogy tudatosítsd az emberekben, mit érzel irántuk, fontosak vagy sem számodra. Megteheted, hogy őszinte légy mindenkivel, mondd el bátran a véleményedet, s ha vannak rendezetlen ügyeid bárkivel, akkor azokat mihamarabb tisztázd az érintettel. Erre azért kell éppen most időt kerítened, mert az e heti bolygóállás segíti a dolgok tisztázását.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20180308-heti-horoszkop-marcius-12-18.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!