Most megtudhatod, hogy mi vár rád augusztusban...



Az augusztus hónap kedvez az egyedülállóknak, legalábbis a Bikáknak az Ikreknek és a Rákoknak mindenképpen érdemes nyitott szemmel járniuk, mert megtalálhatják az igazit, de nem csak ők! Azért a Mérlegeknek sem lesz rossz hónapjuk: feljebb léphetnek a ranglétrán. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Változatosság és mozgalmasság jellemzi augusztus napjait, vágysz is erre, hát éld meg az adódó lehetőségeket. Minden adott a sikerhez, amit teszel, annak látványos eredmény lesz, s emellett sok pozitív elismerést kapsz környezetedtől. Egyértelműen nő az igény benned arra, hogy mindennapjaidban gyökeres változásokat hozz létre. Egyszerűen jobbá akarsz változtatni bizonyos dolgokat. Nemcsak saját magadon, hanem környezeteden is mihamarabb módosítani szeretnél, ezért még áldozatot is hajlandó vagy meghozni. Ideje, hogy megvalósíts néhány ötletet azokból, melyek ott sorakoznak a polcodon, vagy már rég sutba dobtad... Jelentős fejlődést érhetsz el munkád terén, mutasd meg, mi bújik meg benned, learathatod a babérokat.

Bika

Valami van a levegőben, izzik körülötted minden, ötletekkel rukkolsz elő, megmutatod rejtett tartalékaidat, és erre bizony sokan felkapják a fejüket. Nagy dolog készülődik, a változás megállíthatatlan, és mikor, ha nem most tegyél meg mindent önmagadért és a fejlődését? Augusztus hava tele lesz változással, sokszor kell majd kapkodnod a fejedet, hogy minden eseményt követni tudj. Ha eddig tényleg nem jutott túl sok időd a pihenésre, akkor most azonnal teremts ennek teret, lehetőleg még a hónap első felében. Ahhoz, hogy később a karrieredet tovább tudd építeni, 22-e után ismét aktívvá kell válnod. A párkeresőknek jó hír lehet, hogy szerelem terén is változásokat ígérnek a csillagok. Amennyiben rászánod magadat tanulásra, önfejlesztésre, akkor hosszú távra is elkötelezheted magadat.

Ikrek

Ideje belátni, hogy a sok a munka és egyéb kötelezettségek mellett a pihenést sem lehet tovább halogatni. Amennyiben még nem volt alkalmad eddig a tartós és tartalmas szórakozásra, akkor augusztusban feltétlenül találj erre időt és helyet! Ne keress kifogásokat, ne tologass semmit, hisz erőd végén jársz, és jár neked a kikapcsolódás. Épp ez a békés állapot vihet majd közelebb az új célokhoz, új ismeretségek megkötéséhez. Amennyiben hódítani lenne kedved, most ne fogd vissza magadat, ha még szingli vagy, biztos, hogy kinyílik egy új kapu. A párkapcsolatban élőkre is romantikus, izgalmas napok várnak, sok pozitív fordulattal: csak rajtad múlik, mit vonzol be és mit utasítasz el.

Rák

Túl vagy a nyár jelentős, egyben legmelegebb részén, persze augusztus is hozhat meglepetést magas hőfokok tekintetében. Amennyiben kiégettnek és leterheltnek érzed magadat, az nem véletlen, dolgoztál ép eleget az év eddigi részében. Szerencsére a mélyben még vannak komoly energiatartalékok, jó ötletek. Nem jellemző rád, hogy kétség övezné lépteidet és döntéseidet, most mégis, többször elbizonytalanodhatsz, ám tudd be ezt annak, hogy augusztus hava nem kínál úton és útfélen csodás lehetőségeket. Egyszerűen érd be annyival, hogy problémamentes ez az időszak, és talán ideje a pihenésnek is. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják, úgyhogy menj társaságban, ismerkedj, keresd a módját annak, hogy megmutasd bájodat.

Oroszlán

Augusztus első napjaiban váratlan konfliktushelyzetek nehezítik életedet, pedig úgy tűnhet, hogy mindezért semmit nem tettél, csupán hagytad magadat sodortatni az árral. Nos, most láthatod, hogy a nem döntés is döntés, és muszáj a sorsod irányítását a saját kezedben tartanod. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy jelentős veszteséget kell elkönyvelned, de megmutatkozik az, hogy minden nap fontos, és mindig önmagadért kell cselekedned, az ötleteidet pedig nem hagyhatod veszni. Határozottságodnak köszönhetően minden nehézséget gyorsan megoldasz, s alkalmanként szükség lesz arra, hogy másokkal összefogj, így az eredmény is látványosabb lesz. Augusztus 6-tól jelentős kérdésekben kell majd döntened, közben találj helyet és időt a pihenésre.

Szűz

A meleg idő egyfajta katalizátor számodra, mutasd meg a benned rejlő erőt, ambíciót, - kiváló teret kínál erre augusztus hava. Sokoldalúságodat és kreativitásodat ötvözd rugalmassággal, ötleteidet írd le, tervezd meg és adj teret valamelyiknek. Ha aktív leszel, akkor az eredmények is megérkeznek, ráadásul sokakat lenyűgözöl. Augusztus hava – a meleg, a nyár és a pihenés hívogató hármasának ellenére is -, komoly lehetőségeket tartogat számodra. Különösen anyagiak tekintetében reménykedhetsz pozitív fejlődésben. Mindent fogadj el, ne legyints egy új munka vagy másodállás lehetőségére, mert most bármi megtörténhet. A nyár utolsó hava magában hordozza az előrelépés és fejlődés lehetőségének teljes tárházát, s nemcsak karrier, hanem szerelmi téren is.

Mérleg

Egyszerűen csak légy boldog. Menj társaságba, ismerkedj idegenekkel, távoli kultúrákkal, fedezz fel ismeretlen helyeket, s tedd mindezt spontán, nem kell aprólékosan megtervezni mindent. Másoknak is feltűnik, milyen jókedvű vagy, tele erővel, remek gondolatokkal, így nem csoda, ha sokan keresek a társaságodat. A továbbra is tomboló kánikula neked erőt ad, nem vet vissza. Jelentős, egyben pozitív energiák segítik mindennapjaidat, csak rajtad múlik, merre indulsz, mit vagy éppen kit hódítasz meg. Óriási eltökéltség és jelentős akaraterő jellemez, köszönhető a bolygók – és különösen a Jupiter - pozitív hatásának. Kreatívvá válsz, új ötleteiddel képes leszel lenyűgözni környezetedet, feljebb léphetsz a ranglétrán.

Skorpió

A lelkedet alaposan összekuszálhatják a hónap eleji, aktuális bolygóállások, ám talán ennek is meglesz a maga pozitív eredménye a későbbiekben. Bonyodalmak ide vagy oda, feszültégek, esetleges viták, ám Te helyt állsz, s mindent elrendezel, kibékíted az ellenfeleket, megoldásokat keresel az aktuális problémákra, s ha úgy adódik, képes leszel elnézést kérni hibákért, vagy egy rosszul megfogalmazott mondatért. 3-a és 7-e között előfordulhat, hogy makaccsá válsz, egyáltalán nem hallgatsz másokra, csak mész a saját fejed után, s ez Skorpióként nem is annyira fura reakció. Tud, hogy 22-e után szépen rendbe jön minden, s ami döcögős volt, az könnyeddé válik. Keress időt a pihenésre, szabadidődet viszont csak olyanokkal töltsd, akik fontosak számodra.

Nyilas

Igen vegyes hatások jellemzik augusztus havát, leszel fent és lent, ám összességében a végeredmény pozitív lesz, s tudni fogod, hogy hasznos és jó dolgokat tudsz megcselekedni. A nyár utolsó, intenzív szakaszát éld meg teljes egészében, s feltétlenül szánj időt emberi kapcsolataidra, ami kell neked, azt erősítsd, amiről pedig tudod, hogy már nem ad semmit, azt engedd el akkor is, ha ennek megélése fájdalmas. Tekints a különféle élethelyzetekre tapasztalatként, a fejlődés lehetőségeként. Szerencsére energiatartalékaid elégségesek, ám alkalmanként kapkodsz és rohanni akarsz, minél több feladatot meg szeretnél oldani. Inkább a minőségre fókuszálj a mennyiség helyett. Augusztus kiválóan alkalmas arra is, hogy régi terveidből egyet-kettőt megvalósíts.

Bak

Új dolgokon töröd a kobakodat? Ez nem véletlen, érzed és tudod, hogy valamely életterületen módosítani kell ahhoz, hogy új energiákat vonz be életedbe. Változásra vágysz? Nos, ebben nincs semmi furcsaság, ráadásul augusztus hava kedvez a módosításoknak. Akár gyökerestül téphetsz ki néhány dolgot annak érdekében, hogy fejlődj, növekedj, szebb vagy épp okosabb légy. Mozgásigényed és kalandvágyad megnő, legyen szó új munkalehetőségről, tanulmányok megkezdéséről, vagy épp érzelmekről. Cselekedj ösztönösen, ne utasítások vagy megtervezett lépések alapján. A spontaneitás most a legtitkosabb fegyvered. Kiemelkedően jó időszak vár rád, végre a szerencse is melléd szegődik, s ez garantált, emellett, ha valaki a segítségét kínálja, azt feltétlenül fogadd el.

Vízöntő

Augusztus első napjaiban számos kellemetlen pillanat okoz lelki törést, ám épp ezek a helyzetek ébresztenek fel, és kényszerítenek rá arra, hogy mindent átgondolj, elkezdj szelektálni, kidobd, ami nem jó és rég nem működik, s megtartsd, valamint fejleszd azt, ami biztosan előremutat, s fejlődhetsz általa. A szőnyeg alá sepert ügyekből most biztosan előkerül egy-kettő, amit meg kell oldani, ám hidd el, ha időt szánsz ezekre, meglepő gyorsasággal kerül pont mindegyik végére. A struccpolitika teljesen felesleges. 22-e után kifejezetten szerencséssé válik minden, s munka, valamint szerelem területén is jelentős fordulatok következhetnek be. Különösen a párjukat még keresőkre várnak nagyszerű lehetőségek, nem várt helyeken és nem várt pillanatokban.

Halak

Augusztus hónapja maga lehet a Kánaán, csak az nem sikerül, amibe bele sem fogsz! Hát rajta, tégy valami különlegeset, szánj időt új munka keresésére, költözésre, vállalkozás alapításra. Mindegy, mit teszel, csak ne töltsd az egész hónapot pihenéssel, lazsálással. Kiváló időszak vár rád, több kedvező lehetőség keresztezi utadat, s persze nem kell mindenbe egyből beleugranod, ám feltétlenül ragadd meg a legvonzóbbat, hagyd, hogy a belső hangod megsúgja, mire van szükséged. Alapjaiban tudod most megváltoztatni mindennapjaidat, új emberekkel ismerkedhetsz meg, tanulhatsz, felfedezhetsz bármit, így tágítva a szellemi horizontot. A szinglik párra lelhetnek a hónap középső szakaszában.

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20170726-augusztus-havi-horoszkop.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!