Most megtudhatod, hogy a mai napra milyen titkokat rejtenek neked a csillagok...



Kos

Ma Ámor nyila talál el téged és ettől remekül érzed majd magad. Partnereddel tervezzetek be egy romantikus délutánt, vagy estét, ha pedig épp egyedül élsz, akkor ma lesz az a nap, amikor ez megváltozik.

Bika

Ma némi feszültség várható a személyes kapcsolataidban, aminek fő oka az lesz, hogy a szokásosnál ingerlékenyebb leszel. Ezt még az is súlyosbíthatja, hogy váratlanul betoppan hozzád valaki, akire nem számítasz és az illetővel inkább kerülnéd a találkozást. Ne aggódj, holnap már egy új nap következik!

Ikrek

Ma lehet, hogy téged kérnek meg arra, hogy közvetíts egy vitás ügyben és mondj ítéletet, kinek van igaza. Ez felelősségteljes feladat és ne is veszélytelen, mivel az egyik fél biztosan neheztelni fog rád. Egy megoldás van: ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor nem vállald be a dolgot.

Rák

Ha ma kissé kótyagosan ébredsz, a szinte természetes. Ne aggódj, mert hamarosan jobb lesz a helyzet, de a mai napod még végig ilyen lesz. Némi aggodalmad lehet a pénzügyek miatt is, hiszen most fennáll a veszélye, hogy egy hibás döntés miatt esetleg nem tudod tartani az eddigi életszínvonalad.

Oroszlán

Ma szorongó érzés törhet rád, talán azt sem lehet pontosan megállapítani, hogy milyen okból. Ha ez történik, akkor érdemes magadnak szervezni egy kis figyelemelterelő programot. Menj el egy moziba, vagy vásárolni. A lényeg, hogy szabadulj el néhány órára a napi rutinodtól. Meglátod, csodát fog tenni!

Szűz

Itt az ideje, hogy egy kicsit tudatosabban táplálkozz, és többet mozogj! Persze jó dolog naponta elfogyasztani azt a kis süteményt, de hidd el, hosszú távon nagyon sokat ártasz a szervezetednek ezzel. Még ha most nem is látszik rajtad, hamarosan már bánni fogod.

Mérleg

Új ötleteid és elképzeléseid most zöld utat kaphatnak a munkahelyeden és már előre tervezhetsz egy kis jutalommal is, de azért vigyázz, mert nem mindenki nézi örömmel a törekvéseidet! Ha azt látod, hogy valaki keresztül akarja húzni a számításaidat, lépj fel ellene keményen!

Skorpió

Ha nyugtalanság gyötör, tégy ellene. Használd az energiákat, melyek benned lakoznak, menj el futni, sétálni, vagy sportolni valamit! Ezzel karbantartod a tested és a lelked is. Ha így teszel, sokkal jobb lesz a közérzeted és a feladataidat is könnyebben végzed el majd.

Nyilas

Ma egy percig nem bírsz egy helyben ülni, szinte szétfeszít a tettvágy. Tele vagy tervekkel, elképzelésekkel és ezekről fantáziálsz egész nap. Vigyázz, hogy közben azért ezek összhangban legyenek a lehetőségekkel is!

Bak

Ma jó nap van arra, hogy egy korábbi tervedet leporold és elkezd megvalósítani. Az elő lépés a tervezés. Gondold át alaposan a dolgot és hozd meg azokat a döntéseket, melyek szükségesek. Ha úgy látod, hogy itt az idő, ne habozz, vágj bele!

Vízöntő

Ha gyakran úgy érzed, minden a te nyakadba szakad és arról fantáziálsz, hogy itt hagyod az egészet, meg is tehetnéd ez egyszer egy rövid időre. Még az is lehet, hogy a környezetedben felismernék azt, hogy időnként levehetnének pár terhet a válladról.

Halak

Ma csak annyi lesz a dolgod, hogy élvezd ki a napot, mert ma egy igen fontos lépést teszel meg. Nem kell emiatt izgulnod, hiszen a dolog már halad szinte magától. Ma emellett egy fontos üzenet is érkezhet egy látogatással kapcsolatban. Ez a látogatás sok mindenre választ ad majd a jövővel kapcsolatban.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-16-a-jovo-mozgasban-van/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!