Csupa meglepetés érhet egész héten...



Bronzba borult falombok és friss őszillat közepette telnek-múlnak a napok, a hétfővel pedig újabb őszi hét veszi kezdetét. Sokan azt hihették, az október a végéhez közeledve már nem jelenthet meglepetést, most mégis hozhat nem várt pillanatokat.

A szerelem kerül fókuszba az elkövetkezendő napokban, ráadásul egy-egy váratlan fordulatot is hozhat a hét vasárnapig.

KOS ( III. 21 - IV. 20. )

Egy téged régóta nyomasztó, foglalkoztató dolog megoldódhat a napokban. Ennek eredményeként mosolygós és pozitív heted lehet, amit mások is észrevesznek. Párod szinte újra beléd szerethet a napokban, a közös órák fantasztikusak lehetnek. Szingliként egy bátor mosoly mindent megváltoztathat.

BIKA ( IV. 21 - V. 20. )

Ez a pozitív irányú változások hete lehet számodra. Több vonatkozásban is számíthatsz rá, de magánéletedben a legesélyesebb. Párban a kapcsolatotok új szintre léphet a lelkiek vagy a köztetek lévő viszony tekintetében. Ha nincs senkid, színre léphet valaki, aki soha eddig nem tapasztalt hatást gyakorolhat rád.

IKREK ( V. 21 - VI. 21. )

Meggondolandó karriertippet kaphatsz a héten. Lehetséges, hogy megfordul a fejedben a pályamódosítás vagy a munkahelyváltás gondolata. Akárhogy is, mindenképp legyél megfontolt, és ne kapkodj el semmit. Pároddal felerősödnek a szexuális energiák. Ha nincs párod, csábító kisugárzásod lefegyverezheti a pasikat.

RÁK ( VI. 22 - VII. 22. )

Pénzügyeid remekül alakulhatnak a héten. Jól gazdálkodhatsz, ráadásul egy fantasztikus ajánlattal is szembetalálhatod magad. Párod egy mondatával nagyon pozitív meglepetést okozhat neked, egyedülállóként pedig a legeredetibb szöveggel szólíthatnak le, amit valaha hallottál.

OROSZLÁN ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha van párkapcsolatod, egy kis féltékenység ütheti fel a fejét egy újonnan felbukkanó harmadik személy miatt. A legjobb, ha megbeszélitek a pároddal a dolgot. Ne aggódj, ez is csak a ragaszkodásotok egy megnyilvánulása. Ha szingli vagy, barátnőd sikereit irigykedve nézheted. Ne aggódj, Cupido már célba vett.

SZŰZ ( VIII. 23 - IX. 22. )

Jó hírrel indulhat a hét, ami hatalmas pozitív töltettel lát el téged az elkövetkezendő napokra. Lendületesebben mehet a munka, és felébredhet benned a másoknak való segítés szándéka. Pároddal nosztalgikus hangulatban lehettek egész vasárnapig, szingliként exeddel futhatsz össze, reakciód pedig meglepő lehet.

MÉRLEG ( IX. 23 - X. 22. )

Vigyázz, megkörnyékezhet a megfázás a héten. Ügyelj a réteges öltözködésre és a megfelelő vitaminbevitelre! Most kissé szétszórt lehetsz, és ezekről megfeledkezve könnyű dolga van a betegségnek. Pároddal a hét a humor jegyében telik, egyedülállóként pedig frappáns válaszoddal hódítasz meg egy téged leszólító pasit.

SKORPIÓ ( X. 23 - XI. 21. )

Esetedben most minden a szerelemről szólhat. Párkapcsolatodban úgy loboghat a láng, akár az elején. Egy mélyebb, bensőséges beszélgetés még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs párod, randi kerül kilátásba. Jó eséllyel hamarabb megdobbanhat a szíved, mint azt gondoltad volna.

NYILAS ( XI. 22 - XII. 21. )

Tennivalóiddal gördülékenyen boldogulhatsz a napokban, ami részint energikusságodnak, részint pozitív hozzáállásodnak tudható be. Kihívásként tekintve esetleges problémákra, lendületet nyerhetsz azok megoldásához. Szerelmi életedben pozitív fordulatokat hozó időszak veheti kezdetét.

BAK ( XII. 22 - I. 20. )

Egy szívességet kérhetnek tőled a munkahelyeden, melyet feladataid mellett valószínűleg nem lesz könnyű beiktatni. Jó, ha tudod, hogy ez a segítség egyszer még a hasznodra is válhat. Pároddal egy közös utazás ötlete adhat remek témát, egyedülállóként egy barátnős út merülhet fel, ami akár flörtöt is tartogathat.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként nagyon fúrhatja valami az oldalad a napokban, de ne kíváncsiskodj, ha olyasmiről van szó, ami közvetlenül nem érint, vagy nem tartozik rád. Pároddal romantikus programok, kellemes esték várhatnak, vitáktól mentesen telhet a hét. Szingliként egyik régi kiszemelted tűnhet fel ismét életedben.

HALAK ( II. 20 - III. 20. )

Halakként légy szemfüles, most ugyanis egy nagyszerű tippet kaphatsz valakitől egy megoldásra váró ügy, illetve probléma kapcsán. Pároddal turbékoló galambokként tehetitek iriggyé a környezeteteket. Ha nincs párod, most egyensúlyban lehetsz magaddal, és Cupido épp az ilyen időkre tartogatja nyilait.

Forrás:

http://femina.hu/ezo/heti_horoszkop/201743/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!