Erre számíthatsz a héten...



A Bikáknak nehezen indul a hét, de nem szabad csüggedniük, ugyanis szerdától változásra számíthatnak, de az Ikreknek sem indul minden könnyen. Az Oroszlánok érzékenyek lesznek, nehezen viselik majd a változásokat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos

Nem számítasz jelentős módosulásokra a következő napokban? Pedig biztosan megtörténik olyasmi, ami váratlan lesz, és alaposan felforgathatja a mindennapjaidat! Kikerülhetetlen, hogy az Újhold energiáiból ne szívd fel magadat. Arra fog ösztökélni, hogy új kalandokra add a fejedet, és légy merész. Váratlan hirtelenséggel fordulhat veled nagyot a világ, csak figyeld a jeleket, és alkalmazkodj a változó körülményekhez! Érdekes, előremutató hírek érkezhetnek anyagiakkal összefüggésben, és jó, ha odafigyelsz ezekre, mert gyarapíthatod a vagyonodat. Amennyiben szerződést készülsz aláírni a napokban, úgy azt bátran tedd meg, főleg a szerda és a csütörtök tökéletes erre. Csak az nem sikerül, amibe bele sem fogsz.

Bika

Kissé nehezen viseled a hétfői napot, leapadtak az energiatartalékjaid, s nem sok kedved van a munkához vagy a tanuláshoz, illetve egyéb kötelezettségeidhez. Összefoglalva: semmi sem vonz... Sebaj! Szerencsésnek érezheted magad, mert amíg hétfőn lent leszel, addig a keddi nap már fellendülést hoz. Sokat javul a kedélyállapotod, aztán szerdára ismét elemedben leszel. Látványosan lendületbe jössz, így érdemes lenne dupla sebességre kapcsolva végezni a tennivalóidat, mert képes leszel elérni minden célt. Péntekre már te leszel mások lelki támasza. Sok érdekes hír kerül a birtokodba, melyek közül akad egy, ami már-már túlságosan is felkelti a figyelmedet. Valamilyen karrierrel, munkával összefüggő lehetőség adódik, amit a magad javára kell fordítanod!

Ikrek

Adódhatnak galibák és kusza élethelyzetek szinte mindennap, és erre ajánlott felkészülni. Nem teheted karba a kezeidet, várva azt, hogy majd megoldódnak a dolgok maguktól. Te vagy a különféle ügyek megoldója, hisz okos vagy, csupán lendületbe kell jönnöd, ami a hét elején kicsit nehezen fog menni. Fontos lesz az idő, ugyanis részben munkával kapcsolatban lehetnek késéseid, amiket be kell hoznod, emellett botlásaid vagy félreértéseid is adódhatnak, de magánéleti téren is belefuthatsz abba a hibába, hogy nem figyelsz szeretteidre eléggé, ezt pedig nem fogják szó nélkül hagyni. Próbálj kicsit tudatosabb, figyelmesebb lenni, mert mindaz, ami a hét elején nem alakul jól, azt ki tudod javítani szerdától, de kell hozzá a szeretet, az őszinteség és a tisztelet triója.

Rák

Sok-sok érdekes eszme és elképzelés lát napvilágot ezekben a napokban, sokakat elkápráztatsz formabontó ötleteiddel, így ne csodálkozz azon, ha többen is támogatnak a megvalósításban. Akadhat olyasvalaki, aki csak veled akar dolgozni, esetleg közös vállalkozás indítására tesz ajánlatot. Remek, ösztönző energiák ölelnek körbe szerdától, és képes leszel kézben tartani mindent. Amit vízre bocsátasz, az elér a tervezett kikötőig - hát kellhet ennél több? Emellett azért jól jönne, ha feljegyeznéd az azonnal nem megvalósítható ideáidat, mielőtt elkallódnak a nagy rengetegben. Kreativitásod szárnyal, másokkal összefogva pedig óriási magasságokba tudnál eljutni. Ugye vállalod a kockázatot?

Oroszlán

A hét első napjaiban meglepően érzékenyen reagálsz mindenre, a különféle változásokat nehezen viseled, pedig ezekből akad bőven. Bedughatod a fejedet a homokba, de ettől még a világ körforgása nem áll meg, úgyhogy tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy beleállsz a saját életedbe, s kézben tartod az irányítást. A váratlan hírek elbizonytalanítanak, főleg, ha azok anyagi ügyekkel is összefüggenek. A jelentő döntéseket érdemes elkerülni, a kisebb léptékű ügyekhez kérj külső segítséget. A téged érő külső impulzusokra gyorsan reagálsz, de nem mindig jól vagy épp türelmesen. Szerencsére a szerda fordulópontot hoz, ekkor szinte megszűnik ez a kellemetlen közeg, a feszültség tovaszáll, így ismét sikeresebb és lendületesebb leszel.

Szűz

Kifejezetten izgalmas és mozgalmas lesz az előtted álló hét, éld meg a különféle változásokat és történéseket teljes egészükben. Szerencsére tele leszel energiával, kreatív ötletekkel, rendíthetetlen jó kedvvel, ez pedig a környezetedben élő és dolgozó emberekre is remek hatással lesz. Munkából és eredményességből sem lesz hiány, viszont szorgalmasnak kell lenned. A befektetett idő most többszörösen megtérül számodra, ne spórold el ez utóbbit akkor, amikor valós és látványos eredményekre törekszel. Tanulmányi vagy szakmai téren rád kacsint Fortuna, és a magánéleteddel összefüggésben is sok pozitív élménnyel gazdagodsz - persze, ha hagyod! Számos lehetőség érkezik tálcán, szinte csak ki kell választanod azt, ami neked tetszik.

Mérleg

Túl sok teher nyomja a válladat? Ideje ezt felismerni, és kimondani, mi az, ami valójában nem is a te felelősséged. Vajon lesz bátorságod ezeket lepakolni? Legyen! A bátorságod megnő, a merészséggel pedig az önbecsülésed is helyére billen. Nagyon kellemes és ösztönző energiák övezik utadat, remek lehetőségek keresztezik utadat, ismerd fel, mi az, ami vonz, s mi az, amiben jól tudnál teljesíteni. Szerencsére most nem kell túlzottan megerőltetned magad a sikerért és az eredményekért, de persze nem is ülhetsz, várva a sült galambot. Indulj útnak, de nem kell rohanni. Kérdezz, de ne sürgesd a választ, az megérkezik, amikor ténylegesen szükséged lesz arra. Elérkezett az ideje annak, hogy a munkán túl magadra is gondolj!

Skorpió

Nehézkes lesz a hétfői és keddi napod, szinte a teljes energiakészletedet fel kell használnod ahhoz, hogy eredményeket érj el. Nagyon sokat kell tenned azért, hogy minden jó úton haladjon, vagy végre jó útra térjen. Érdemes valami újat útnak indítani, mert kívülről megkapod azt a plusz támogatást, amire szükséged lehet. Így is megtörténhet, hogy nem érsz mindennek a végére, ám ez ne vegye el a kedved semmitől, higgy abban, hogy elérsz a vágyott célig! Szerdán ismét tobzódni fogsz ötletekben, lehetőségekben, és új barátságok vagy egy szerelem is útjára indulhat. Mindaz, ami az elmúlt két hétben kétségeket ébresztett benned, az most szertefoszlik, és a piciny apróságoknak is fogsz tudni örülni.

Nyilas

Látványos kapkodás jellemzi a hét első felét, több dologba kezdesz egyszerre, és abba se akarod hagyni, amíg el nem éred a vágyott célokat? Hurrá, no és persze hajrá! A Hold folyamatosan feltölt energiával, és napról napra egyre jobban érzed magadat a bőrödben. Meglehetősen sok dolog változhat meg körülötted, gyökeresen, ami jól fog jönni a fejlődésedhez. Tény, hogy sok elmaradt dolognak a végére érsz, de szükség van új feladatokra, kihívásokra is. Kiemelkedően aktív leszel szerdától, ezért az esetleges nehézségekkel szemben is állod a sarat, sok örömben lesz részed, melyek az estéidet is jókedvűvé teszik. Csütörtöktől még könnyebb lesz a helyzeted, Merkúr jóvoltából fokozott tempóra leszel képes.

Bak

Bak jellemedet mintha elhagynád a hét elején, és egy meglepően új arcodat mutatod a világ felé. Mintha kiveszne belőled az akarat, az ambíció, s tőled igencsak szokatlan módon elbizonytalanodhatsz, a döntésképtelenség érzése pedig jelentős teherként nehezedik a vállaidra. Azonban, talán ennek a furcsa érzésnek is megvan a maga titkos üzenete. Ez az élethelyzet nem a véletlen, hanem az égiek műve, és elsősorban gondolkodásra akarnak ösztönözni. Merkúr inspirációjával könnyen tervezheted most a jövőt, legyenek rövid és hosszú távú terveid, írj bakancslistát, és merj nagyot álmodni. Csütörtökön fordul a kocka, hirtelen minden könnyűvé válik. A fontos döntéshelyzetek során látszik, milyen könnyen választod ki magadnak a jó dolgokat.

Vízöntő

Már érzed és látod az ősz egyértelmű jeleit? Csökkenő hőmérséklet, lombhullás, és mintha az emberek többsége elvesztené a jó kedvét is a nyár múlásával. Te ne engedd meg magadnak ezt, nagy luxus lenne lemondani az optimizmusról, a jó kedvről. Inkább lásd a szépet és a jót, így érdekes felfedezés lehet az, hogy kevés dolog fog zavarni, különösen igaz ez a hideggel vagy a lombhullással összefüggésben. Látványosan erőre kapsz, kreatívabb leszel, mint az elmúlt hetekben bármikor, és sokak érdeklődését felkelted. Fontos eleme ennek a hétnek, hogy feltétlenül találj magadnak új, ismeretlen örömforrást, ami segít feltölteni energiatartalékaidat, és kompenzál a sok munkáért vagy tanulásért cserébe. Így majd teljes egészében élvezni tudod a hétvégét.

Halak

Ezen a héten ne forgácsold szét az energiáidat, kizárólag a fontos dolgokat tartsd szem előtt, minden, ami apróság, haszontalan vagy épp ráér a jövő héten, az kerüljön mellékvágányra! Fontos, hogy fókuszálj! Fontos, hogy szelektálj okosan. Nem pazarolhatod el az energiáidat, hisz rengeteg tennivalód lesz, és összpontosításra van szükség a tökéletes dolgok megalkotásához! Sokkal több figyelmet kell szentelned időd és energiád megfelelő beosztására. A tudatosság rég nem volt ennyire fontos tényezője az átlagos mindennapoknak. Amennyiben tanulás, továbbképzés is jár a fejedben, intézd el mihamarabb a beiratkozást, nehogy lemaradj valamiről!

Forrás:

http://www.life.hu/horoszkop/20170914-heti-horoszkop-szeptember-18-22.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!