Erre számíthatsz a héten...



Az Ikrek tele lesznek energiával, sokkal több dolgot sikerül elvégezniük, mint amit eltervezetek. A Rákok számára új lehetőségeket kínál fel a sors, az Oroszlánok számára pedig változást hoz a hét. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nyisd ki a szemeidet és a füleidet, figyelj mindenre, ami ezen a héten körülötted zajlik, ugyanis még az apróságok is különös fontosak lesznek később. Az, amiből most sokat okulhatsz, vagy amit gyorsan a magad javára fordíthatsz, az nem közvetlenül veled, hanem másokkal fog megesni, így tanulhatsz az ő sikereikből, esetleges kudarciakból. A körültekintés, a szemfülesség, a logika, az óvatosság kötelező elemei legyenek döntéseidnek. Az is lényeges, hogy nem lehetsz szeleburdi, és semmire ne mondj azonnal igent, nemet, vagy ne formálj elhamarkodott véleményt. A hét közepén szembejön veled egy csodásnak látszó üzleti lehetőség, ami eleinte izgalmasnak tűnik, ugyanakkor sok kockázatot rejt.

Bika

Régóta vársz egy új és nagyon vonzó kihívásra? A nagy és látványos siker mostanában elkerült, ám ami késik, az nem múlik. Ezekben a napokban minden adott ahhoz, hogy valami egészen kivételes dolgot vigyél véghez. Sok energiát kapsz a Holdtól, és a környezeted is támogatni fog, hogy minél messzebbre vagy épp magasabbra juss. Ezek után fuss neki új lendülettel ennek a hétnek, és merj nagyot álmodni! Legyenek új, az eddigiektől merőben eltérő terveid, de tudd, hogy ehhez segítőkre lesz szükséged, ha tényleg komoly végeredményt akarsz elérni. Jogosan vágyakozol arra, hogy végre elismerjék a tehetségedet, teljesítményedet, ehhez a Merkúr és a Jupiter is szuper hátszelet biztosít.

Ikrek

A hét elején nagyon jól fog esni a harmónia, ami körbeölel. Ugyanakkor nem lesz könnyű tartósan magad mellett tudni, mert szerdán fordul a kocka, igen aktív hatású égi konstellációk övezik az utadat, megmutatva neked azt, merre van a fény az alagút végén, hol keresd a hiányzó sikereket, merre indulj, ha teljesen tanácstalan vagy. Külső és belső megerősítést kapsz ahhoz, hogy jó irányba haladsz, és hamarosan átszakítod a célszalagot. Tele vagy remek energiákkal, buzgón teszed a dolgot, és sokkalta többet hozol létre annál, mint amennyit eredetileg elterveztél erre a hétre. Olyan feladatok elvégzésére lesz mód, amelyekből rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz, ezek pedig később óriási segítséget adnak a további sikerekhez.

Rák

Áldás lehet számodra ez a hét, hisz olyan új lehetőségeket kínál fel tálcán a sors, amelyek által könnyű és gyors lehet a szakmai előmeneteled, vagy akár a tanulmányaidat alapozhatod meg, esetleg terelheted új útra. Ha saját vállalkozásod van, azt most remek ötletekkel turbózhatod fel, és meglepő iramban követhető a fejlődés. Ne riadj meg az anyagi befektetésektől, a pluszóráktól, állásváltoztatástól, vagy egy mellékmunka elvállalásától. Bízz magadban, bízz abban, hogy jól dolgozol, és alkalmas vagy a növekedésre, adott esetben egy magas pozíció betöltésére. Egyszerűen csak élj azzal, ami megadatik. Ne utasíts vissza semmit, nyiss az emberek és a világ felé!

Oroszlán

A kedélyállapotod egész héten emelkedett lesz, és a napok múlásával még másokat is jobb kedvre derítesz. A múlt héthez képest kifejezetten jól fogod magad érezni a bőrödben, ezzel pedig sokat segítesz önmagadnak, a munkádnak, a családodnak és a barátaidnak is. Nemcsak most, hanem mindig érdemes derűlátónak, ambiciózusnak lenni, mosolyogni és látványos eredményeket elérni. Ez így összességében egyértelműen erősíti az önbizalmadat, javítja az önbecsülésedet. Ehhez a Jupiter különleges hátszelet biztosít, a Hold folyamatosan feltölt energiával, a Szaturnusz pedig arra buzdít, hogy változtass eddigi szokásaidon, és tégy valami formabontót, változtass a mindennapokon.

Szűz

Ezen a héten olyan oldaladat mutathatod meg a világnak, melyet sokan nem ismernek, mások pedig csak nagyon ritkán látnak. Ám néha épp erre van szükség a fejlődéshez, jó döntésekhez. Meglepően őszinte és egyenes leszel mindenkivel, bátran kimutatod az érzelmeidet, nem fogod titkolni, mi jár a fejedben, mi a célod, hová tartasz, s mi a következő lépésed. Ha kell, elmondod a véleményedet, és akár dicséret, akár kritika legyen, egyikkel sem fukarkodsz. Ezekben a napokban szinte mindig igazad lesz, ráadásul miért kellene a valóságot elmaszatolni? Ám egy dolgot tarts szem előtt: maradj mindig diplomatikus, és nagyon figyelj arra, hogy kinek és miként mondod el a véleményedet.

Mérleg

 

A hét első fele meglepő csendességgel telik el, ám ezt biztos nem fogod bánni, hisz akad néhány elmaradt dolog a közelmúltból, amelyeket most igen könnyen és zökkenőmentesen le tudsz rendezni. Szükséged van erre, hisz ha csak feltornyozod a különféle ügyeket, azzal ártasz magadnak. A megszokott rutindolgok sem maradnak ki a sorból, viszont lesz pár kreatív ötleted, és ezek segítségével át tudod alakítani napi tennivalóid elvégzését, így pedig időt és energiát fogsz nyerni ma és a jövőben egyaránt. Szerdán vagy legkésőbb csütörtökön eluralkodhat rajtad a feszültség, úgy érezheted, hibáztál, elfelejtettél egy rád bízott ügyet megcsinálni... Szerencsére az idő az ellenkezőjét fogja bizonyítani.

 

Skorpió

 

Skorpióként sosem okozott gondot neked az, hogy meglepetést szerezz a környezetednek - legyenek azok ismerősök, vagy akár ismeretlen emberek. Tedd meg ezekben a napokban mindezt úgy, hogy a rejtett oldaladat mutatod meg nekik, és figyeld meg, milyen sokaknak fog tetszeni! Tele vagy tartalékokkal, érdekes, egyben ritkán használt képességekkel, és bizony itt az ideje, hogy ezekbe betekintést engedj másoknak. Az az éned, aki most előtérbe kerül, biztosan másképp gondolkodik, eltérően alkalmazkodik, és igen kreatív is. Már-már sok a jóból? Rajtad múlik, mennyi teret hagysz magadnak a fejlődésre, növekedésre! Ez a hét sok csodát rejt, hát használd!

 

Nyilas

 

Téged is meglep, milyen sok feladat halmoztál fel az elmúlt hetekben, amikor azzal kezded a hetet, hogy számba veszed a függő ügyeket. Túl sok lesz belőlük... s hab a tortán, hogy ezt a hatalmas csomagot most egyszerre kell megoldanod. Viszont kiváló indokod volt mindenre! Pontosan érezted, hogy másképp, máshol, másokkal kell bizonyos tennivalókat megoldanod - és igen, eljött a megfelelő idő, és meglesz a jó személy és helyszín is. Az előtted álló napokban megnyílik egy kapu a messzeség új irányába. Akár külföld is szóba kerülhet, és ha van ehhez kedved, és kellőképpen vonz az ismeretlen, akkor legalább nézz körül állásportálokon, vagy vedd fel a kapcsolatot távol élő barátokkal, rokonokkal. Ez még semmire nem kötelez, de esélyt ad neked.

 

Bak

 

Az új és merőben ismeretlen témák felé nyitsz, ez a legtöbb, amit most magadért megtehetsz. Amerőben idegen témák iránti fogékonyságod még másoknak is feltűnik, így sokan veled fognak új ötleteket, kreatív gondolatokat megosztani, vagy a tanácsodat kérik. Persze lesznek saját, érdekes ideáid is, és könnyebben megnyílsz idegen vallások, távoli kultúrák felé. Egyszerűen mindenre befogadó leszel. Ösztönösen érezni fogod, mik azok a témák, amelyek megismeréséből gyors hasznod lehet, ezért jobban is fogsz figyelni minden információra, amit hallasz vagy látsz. Tanulmányaid vagy akár szakmai előmeneteled ezen a héten középpontba kerül, és bármilyen alkalom adódjék, élj vele!

Vízöntő

Erre a hétre ne tervezz pihenést, lazsálást, láblógatást – mindegy, minek hívják a semmittevést felétek. Abba se reménykedj, hogy könnyed napjaid lesznek, ugyanis sokféle impulzus érkezik hozzád a külvilágból, és a megfutamodás a leghibásabb lépés. Magasabb fokozatra kell kapcsolnod, gyorsabb ütemre kell felkészülnöd - s ha beleállsz ebbe a helyzetbe, akkor a sikered is garantált. Tartsd szem előtt azt, hogy minden égi segítséget megkapsz a remek teljesítményekhez, hát használd is ki ezt! Észre fogod venni, hogy a megszokottnál sokkalta gördülékenyebben haladnak előre az ügyeid, sőt felvállalhatsz extra munkát is, vagy besegíthetsz másoknak.

Halak

Próbálj jelentősen eltérni bevett szokásaidtól. Ha mozdulatlanul hagyod magad körül az állóvizet ezen a héten, a változatosság messzire fog kerülni! Csinálj valami formabontót, egyedit és különlegest, a monotonitást mellőzd! Mozdulj ki otthonról, alakítsd át a munkahelyi környezetedet, dobáld ki a felesleges holmikat, vagy cseréld el őket - elképesztően sokféle módja van a módosítás lehetőségének! Nem hagyhatod, hogy unalomba süllyedj. Szüntesd meg az egyhangúságot, az sem baj, ha csak egy életterületen teszed meg, az épp elég ahhoz, hogy más területeken is fejlődj, és jobban érezhesd magad a bőrödben. Szervezz találkozókat régi osztálytársakkal, elhanyagolt barátokkal.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!