Most megtudhatod mi vár rád...



Kos

Ha egy új számítógépes programot kezdesz el használni, most jó esély van arra, hogy még az álmaidat is kísérteni fogja. Lehet, hogy a használata túl nehéz, vagy annyira érdekes, de az biztos, hogy megszállottként viselkedsz majd, ha hagyod magad belebonyolódni.

Bika

Most több olyan elfoglaltság, találkozó vár rád, amely miatt keveset tudsz otthon lenni. Ha párkapcsolatban élsz, ez valószínűleg megterheli a viszonyotokat. Nyugtasd meg a partnered, hogy a kieső időt később bepótoljátok!

Ikrek

Ma egy gyakran használt eszközöd felmondhatja a szolgálatot, ami nagy probléma neked. Ne pánikolj, hanem hívj valakit, aki jobban ért nálad a műszaki cuccokhoz, vagy egy szakembert. Mindenesetre érdemes hamar lépned, mert az idő pénz!

Rák

Közted és a partnered között egy nagyon fontos beszélgetés fog zajlani, ami komoly hatással lesz a kapcsolatotokra. Arra ne számíts, hogy mindenre választ találtok, egy ilyen beszélgetés végére gyakran több nyitott kérdés marad, mint előtte volt.

Oroszlán

Izgalom várható, mivel egy új technikai eszköz beszerzése válik lehetővé a családban. Talán egy számítógép, vagy egy új mobil? Arra ügyelj, hogy ne legyen mindenki játékszere, mert akkor nem sokáig lesz új.

Szűz

Ma egy csomó dolgot kell megoldanod egyszerre, pedig pihenést terveztél. Próbáld meg a dolgokat jól megszervezni és akkor délutánra kissé lecsendesedhetnek körülötted a dolgok. Ha valami nincs otthon és fontos, kérj segítséget, nem kell mindent neked egyedül csinálnod.

Mérleg

Ma szerencsés napod lesz, valamilyen extra bevétel lehetősége merül fel a közeljövőben. Lehet, hogy ezért valamit tenned is kell, de ettől ne félj, semmit sem adnak ingyen! Gondolj a napra, mikor ezzel az extra pénzzel végre célba érsz!

Skorpió

Most egy változás közepén vagy és ezt mindenki látja rajtad. A célodat persze főleg te ismered, így ne törődj azokkal, akik nem viselkednek veled jóindulattal. Gondolj magadra úgy, mint egy átalakulásban lévő hernyóra. A végén egy csodaszép lepke fejlődik belőled.

Nyilas

Mostanában szokatlan álmaid lehetnek, mely azt jelzi, hogy növekszik a pszichikai tudatosságod. Ezek az álmok néha igen vad dolgokat is tartalmazhatnak, de te jegyezd fel őket, mert később értékesek lehetnek számodra!

Bak

Furcsa és érdekes híreket olvasol, vagy hallasz, aminek a valóságtartalma hihetetlen lehet számodra. Valóban érdemes ellenőrizni ezek valóságtartalmát, főleg, ha mindez az internetről származik.

Vízöntő

A figyelem középpontjába kerülhetsz és valakik, akik befolyásolhatják a karrieredet, most komolyan érdeklődhetnek felőled. Nem kell sokat tenned azért, hogy lenyűgözd őket, elég csak az eddigi történetedet elmondanod és máris megnyerted a meccset.

Halak

Mostanában lehet, hogy magával ragadnak az asztrológiai témák. Keress rá a témára, olvass hozzá és ha kell, beszélgess a hasonló témák iránt érdeklődőkkel. Készíts jegyzeteket, ahogy haladsz előre!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-8-fontos-talalkozok-es-beszelgetesek/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!