Július már a nyár közepe, és az első teljes héten végre eljön az igazi boldogság időszaka. Hogy pontosan mik történhetnek, azt horoszkópunkból megtudhatod.



Kos (Március 21 – Április 19)
Se enni, se inni nincs kedved a nagy melegben, de ez nem is feltétlenül akkora probléma – gondolod magadban, de az egészségedre oda kell figyelned, és meg kell találnod az összhangot. Ne engedd, hogy kedvesed családja elriasszon a terveidtől, és megakadályozza, hogy azt tedd, amit jónak gondolsz – kérd párod támogatását is! Meg kell állítanod azokat a folyamatokat, amik a teljes megsemmisüléshez vezetnek.

Bika (Április 20 – Május 20)
Nem kell mindig abba az irányba menned, amerre mindenkinek! Ezt jól jegyezd meg akkor, amikor a főnököd megpróbál majd olyan irányba terelni, amiben nem hiszel. Azok, akik nem akarnak veled tartani, azoktól búcsút kell venned – ami nehéz lesz ugyan, de hosszabb távon hasznos lesz. Tenned kell egy próbát azokkal is, akiknek nem szakmájuk az, amire segítséget keresel. Ha sok a probléma, akkor tegyél néhány nap pihenőt!

Ikrek (Május 21 – Június 20)
Nem is olyan régen volt az, amikor még boldogan mentél dolgozni, amikor még boldog voltál az új kihívásoktól. Mostanra ez teljesen megváltozott, és minden nap, amikor a munkahelyedre mész, kész gyötrelem. Menj el pihenni, legyél többet szabadságon, és pihenj – de valóban pihenés legyen, és ne otthoni rendcsinálás! Jó, és kemény kérdések lesznek majd azon a beszélgetésen, ahova kedveseddel vagytok hivatalosak a hét végén – semmiképpen ne hagyd ki!

Rák (Június 21 – Július 22)
Meg kell tanulnod élvezni azokat az ízeket, amik az egészségednek is jók, és hidd el, hogy te is boldogabb leszel tőlük! Önfeledten, és jókedvűen vágsz neki júliusnak, de vigyáznod kell, hogy a lelkesedésed kitartson egészen a nyár végéig! Vegyél néhány egyszerű, de mégis kényelmes nyári ruhát, erre most ne sajnáld azt a pár ezer forintot – sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben, ha az új szerzeményeket viseled.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)
Könnyen megtalálhatod azokat, akik valóban szeretnének segíteni a munkahelyi problémák megoldásában, de ehhez nyitottnak kell lenned, és meg kell találnod az emberekben a bennük rejlő értékeket! Akár egy egész napot is képes vagy azzal tölteni, amire néhány percnél többet nem lenne szabad áldoznod. Ideje lenne, hogy megtaláld az összhangot magaddal, és megtaláld azokat a dolgokat, amik boldoggá tesznek.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)
Nem kell már sokáig várnod arra, hogy megtaláld életed párját – de azért előfordulhatnak még meglepetések, amikre jó, ha még most felkészülsz. Nagy segítséget adhatsz azoknak, akiknek most valóban segítségre van szükségük, és neked mindössze néhány percedbe, esetleg egy telefonodba kerül. Meg kell tudnod oldani egy problémát, amit eddig nem is ismertél, amivel eddig nem is foglalkoztál.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)
Csupa jó dolog fog történni veled júliusban – rengeteg érdekes emberrel ismerkedhetsz meg, és rengeteg érdekes dolgot tapasztalhatsz meg. Nincs azzal semmi baj, ha keresed a nyaraláshoz a megfelelő helyszínt, és nem találsz semmi problémát azokban a javaslatokban, amikkel megtalálnak barátaid. Ideje lenne nekifognod annak az ígéretednek, amit a családodnak tettél, még az év elején. Többször is volt már olyan, hogy majdnem sikerült, de a július tökéletes lehet a megoldásra!

Skorpió (Október 23 – November 21)
Itt a lehetőség, most az egyszer fel kell adnod az elveidet, és meg kell próbálnod olyat tenni, amit nem szeretsz. A hétvégén volt egy olyan óra, amit azóta sem tudtál feldolgozni, és azóta is csak azon gondolkozol, hogy mi lehetett az oka az eseményeknek. Ha kell, akkor fogadd el, hogy a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogyan eltervezed. Hagyd magad meggyőzni arról, amit egyébként te is szeretnél, de kétségeid vannak.

Nyilas (November 22 – December 21)
Nem véletlenül, hanem kifejezetten szándékosan próbálsz meg valakivel konfliktust gerjeszteni, de légy óvatos, mert könnyen te húzhatod a rövidebbet. Valóban nem könnyű elengedni valakit, akit annyira szeretsz! Furcsa találkozást hozhat a sors, talán az utolsót azzal, aki olyan hirtelen jött, és az első találkozás után már megy is. Nem szabad ezen rágódnod, meg kell találnod az utat a boldogságod felé.

Bak (December 22 – Január 19)
Nem kell abban hinned, hogy minden alkalommal sikerülnie kell mindennek. Olyan dolgok történnek, amiket nem tudsz megmagyarázni – amikor úgy érzed, végre sínen vannak a dolgok, akkor újra eljutsz a kezdőpontra. Pontosan meg kell találnod az alkalmat arra, hogy az elért eredményeket megtartva tovább haladjatok a megkezdett úton. Keménynek, és határozottnak kell lenned akkor, amikor ezeket az értékeket meg akarod őrizni.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)
Kisebb-nagyobb lépésekkel, de sikerült elérned, hogy majdnem mindenki, aki eddig segített, aki eddig a javadat akarta, ellened fordult. Sajnos ezt csak magadnak köszönheted, csak te tehetsz arról, hogy így alakultak a dolgok. A látszat még megvan, de valójában a legtöbben már elengedték a kezed, és ennek a hatása hamarosan látható lesz. Nem kell megjátszanod magad, a pletykák a munkahelyeden már elindultak.

Halak (Február 19 – Március 20)
A semminél sokszor a kevés is jobb. Ha egy kapcsolat haladásáról beszélünk, akkor már nem feltétlenül igaz ez az állítás. Vagy működik valami, vagy nem. Ha nem, akkor el kell engedni, és meg kell találni azt, akivel működik. Nincs nagy jelentősége annak, hogy kivel indulsz el a hétvégén vásárolni, a lényeg, hogy minden olyan dolgot megvásárolj, amire szükség van az elkövetkezendő hetekben.

Forrás:

http://www.anna.hu/ezoteria/heti-horoszkop-julius-3-tol-9-ig-10515.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!