Igen csak meglepődött mindenki mikor kiderült miért tagadta ki az örökségből az arany ember fiát...



Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta!

Klapka György végrendeletében kitagadta Gyuri fiát, ami mindenkit meglepett. A fiú szíve is megszakadt, ahogy Klapka György testvére sem tudott mit kezdeni a helyzettel. Ő volt az ugyanis, aki felnevelte a fiút, mivel annak édesanyja belehalt a szülésbe, Klapka pedig rengeteget dolgozott. Senki nem tudta, hogy az Aranyember miért döntött így, de most végre fény derült a titokra. Koltai Mari csalfasága miatt gondolta azt Klapka György, hogy Gyuri nem az ő fia.

Czigony András, barátként és üzlettársként szemtanúja volt az egyik esetnek, amikor Klapka rajtakapta a feleségét. 

'A fiatalasszony akkor egy cirkuszi társulatnál volt táncosnő, egyenesen ahhoz a lakáshoz mentünk, amit az artistáknak béreltek.Hát mit szépítsem, tényleg rajtakaptuk az asszonyt az ágyban az egyik kollégájával'

- mondta a Story Magazinnak András. Hozzátette, Klapka akkor nagyon kikészült, mégis kibékültek a feleségével és elhatározták nyitott kapcsolatban fognak élni, de hiába volt az egyezség, Klapka attól tartott, hogy Gyuri nem az ő fia.

Forrás:

http://www.life.hu/csalad/20170608-kiderult-miert-tagadta-ki-fiat-klapka-gyorgy.html#

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!