Oszd meg, hogy minél előbb teljesüljön.



Ma, 2018. november 14.-én van az elmúlt 10 év egyik legszerencsésebb napja, amikor is minden dupla erővel hat, gondolataink és vágyaink megvalósulása és beteljesedése csak egy karnyújtásnyira van.

A 11-es a különleges számok közé tartozik, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan egy igencsak különleges, energiákkal teli nap következik. 

A numerológiában a 11-es a Mester Szám, amely az egyediséget, a hiteles kifejezésmódot, és a gyors változásokat jelképezi. A 11-es szám, azaz a két 1-es a felemelkedés energiáját hordozza magában.

A két darab 1-es, egymás mellé állítva két oszlophoz hasonlít, amelyek között egy szent kapu tárul ki. Erre fog sor kerülni november 11-én, és ezzel egyidőben megnyílik az út a lehetőségek, a pozitív életszemlélet kialakítása előtt.

Azt viszont tudnod kell, hogy míg a Mester Számok számtalan lehetőség kialakításában játszanak szerepet, sok kihívást is hoznak az életünkbe. 

A 14-es a kihívás száma, szerencsét hoz mindenfajta kommunikálásban, spekulatív dolgokkal kapcsolatban, pénzügyekben, de e szám kockázatot is rejt magában, ezért tulajdonosának nem szabad hallgatnia a rossz tanácsadókra, ne bízzon túlságosan másokban.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!