Ma is sok érdekesség vár rád...



Kos

Ha valami nagyon szeretnél kideríteni, akkor ma jó nap van erre. Ma sikerülhet belátni a felszín alá és kiderítheted valaki indíttatását, vagy hátsó szándékait is. Arra ügyelj, ha gyanúsítod őt valamivel, előtte győződj meg, biztosan igazad van-e.

Bika

Ma erősnek érzed magad még arra is, hogy szembeszállj azzal, aki elnyom téged a magánéletben. Ne feledd, a hatalma csak addig terjed feletted, amíg ezt te is elfogadod! Csak egy döntés és megváltoztathatod a viszonyokat.

Ikrek

Légy óvatos mások manipulálásával, mert bár sok mindent elérhetsz ezzel, azért néha visszaüthet rád. Lehet, hogy nem rossz szándékból teszed, de legtöbben élesen reagálnak arra, ha észreveszik.

Rák

Ha jó tanácsot kapsz, fogadd meg, de legalábbis gondolkodj el rajta. Az emberek gyakran érzik úgy, hogy jobban tudják nálad, mi a jó neked, de döntened végül magadnak kell és úgy, ahogy a neked legjobb.

Oroszlán

Ma nagy szükséged lesz minden tapasztalatodra, mert egy olyan ügyben kérik a segítséged, melyhez az átlagnál jobban értesz. Segíts nekik, de készülj fel, mert az egész napod elmehet ezzel és másra nem nagyon jut időd már.

Szűz

Ma figyelj jobban a körülötted lévő dolgokra és használd fel, amit látsz! Meg fogod érteni a mélyebb jelentését is azoknak az üzeneteknek, melyek érkeznek hozzád. Nagyon hasznos lesz ez számodra a továbbiakban.

Mérleg

Ma fontos leckét kaphatsz az élettől és ezt egész életedre meg fogod jegyezni. Néha beleütközünk egy falba és így jövünk rá, hogy az irány, amit eddig helyesnek gondoltunk, mégsem vezet sehová. Tanulj az esetből és válassz egy másik módját a dolognak.

Skorpió

Ma valaki a igencsak agresszív hangulatban lehet körülötted, így parázs hangulatra számíthatsz. Készülj fel erre, de ha lehet, kerüld el a nyílt konfrontációt. Az illető valószínűleg érzékenyebb, mint eddig gondoltad.

Nyilas

Nem szokásod, hogy másokat bármire is kényszerítsd, de van a lustaságnak egy olyan foka, ami már neked is sok. Vedd át az irányítást és érd el, hogy az illető kapja össze magát! Ha így teszel, végül elkészül időben minden.

Bak

Ne pörögj túl, mert senki sem szereti, ha valaki állandóan a nyakán lóg. Barátokat szerezz, ne ellenségeket! Próbáld meg megtalálni a helyes arányokat egy kapcsolatban és ügyelj arra is, hogy ne csak rólad szóljon minden.

Vízöntő

Ha foglalkozol valamivel, akkor mélyedj el benne rendesen, ne csak felületesen. Meglátod, ha egy témára igazán koncentrálsz, akkor olyan mélységekbe juthatsz el, ami igazán hasznossá válik számodra.

Halak

Ma nagyobb súlya lehet a szavaidnak, mint azt te gondolod, úgyhogy vigyázz, hogy mit beszélsz! Könnyű mások lelkébe belegázolni úgy, hogy nem is veszed észre. Légy egyértelmű és gondold meg minden szavad. Ha az emberek megnyílnak neked, soha ne élj vissza vele!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/10/napi-horoszkop-2017-oktober-2-figyelj-es-tanulj/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!