Itt a valódi ok.



Heteken belül óriásit fordul Vitányi Judit élete. A TV2 híradósának gyerekkori álma válik valóra ezzel a műtéttel, de családja és kis keresztfia nagyon féltik.

 

„Régi vágyam teljesülhet, mivel lézeres szemműtétem lesz. A szüleim is és mindenki más aggódik ám én majd’ kiugrom a bőrömből, úgy várom.” – meséli Judit a hot! magazinnak.

 

A szépséges híradós már kisiskolás korában szemüveges lett, majd egyre erősebb szemüveget kapott, amit nagyon nem szeretett.

 

„Nem nagyon találni szemüveges fotót rólam a gyerekkoromból, valószínűleg mindet eltávolítottam, annyira nem tudtam megbarátkozni a szemüveges kislánnyal a képen! Nekem ez lelki teher is volt. Hétéves koromtól folyamatosan romlott a szemem. Nemrég egy vizsgálaton kiderült, hogy végre alkalmas vagyok a csúcstechnológiás szemműtétre, sőt az orvos szerint a lehető legjobbkor történik. Ha kinyitom a szemem végre élesen fogok látni”! – meséli a tévés, akit ugyan néhány hétig nélkülözniük kell majd a nézőknek, de ahogy ígéri, utána sokkal boldogabban kapják vissza.

 

Forrás:

http://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/kiderult-hamarosan-eltunik-a-kepernyorol-a-tv2-kedvenc-hiradosa/es5jv0f?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!