A násznép igen csak meglepődött, amit a kutya csinált...



Egy brazil pár, Matheus és Marília szabadtéren szerette volna tartani az esküvőjét, ám az esős, viharos időjárás miatt végül egy sátrat állítottak fel az eseményre. 

A ceremónia kezdetén egyszer csak egy hívatlan vendég is megjelent a sátorban: egy kóbor kutya, mely a vihar elől keresett menedéket. A vendégek először kitessékelték a kutyát a sátorból, ám amikor a pár elmondta a fogadalmát, az eb újra visszatért, leheveredett a menyasszony fátylára és elaludt.

Ekkor már senkinek sem volt szíve elküldeni, különösen az arának nem, aki imádja az állatokat. A friss házasok azt is megengedték, hogy a kutyus a lakodalomra is maradjon és elhatározták, hogy örökbe fogadják. Igen ám, de az ünneplés alatt a kóbor eb ugyanolyan hirtelen el is tűnt, ahogyan érkezett.

Matheus és Marília azonban nem tudták elfelejteni a kutyát és keresni kezdték. Egy hét után hívta fel őket valaki, hogy megvan a kutyus.

Az ifjú házasok hazavitték és alaposan megfördették a négylábút, aki a Snoop nevet kapta. A kutya örömmel illeszkedett be új családjába, megtöltötte a hasát, sokat játszott, majd már az első éjszaka remekül aludt új otthonában.

“Mindannyian nagyon boldogok vagyunk” – mondta Marília.

The Dodo

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!