Rájuk mindig számíthatsz...



A Bikával életre szóló barátságot köthetsz, kitart melletted, amíg csak éltek. Megbízható, ő az, aki stabil támaszt nyújt, soha nem habozik, nem bizonytalan, azt teszi, amit gondol. Legyen bármikor szükséged rád, akár éjjel is képes kipattanni az ágyból, hogy a segítségedre siessen vagy meghallgassa a bánatodat. Viszonzásul semmit sem vár el, sosem kér tőled szívességet a megértő szavakért. Támogatást és vigaszt nyújt, amikor csak szükségét érzed. Remek meglátásokkal rendelkezik, de nem mond ítéletet fölötted. Ugye, valóban ő a legfantasztikusabb barát.

A Rák veled érez

 

A Rák számára a kapcsolatok jelentik a legnagyobb értéket. Legyen szó barátokról vagy szerelemről, a Rák kitartó, megértő és nagyon gondoskodó típus. Ha elnyered a barátságát, onnantól bámulatosan erős kapocs köt össze benneteket. Ha rajta múlik, a barátság sosem szakad meg közöttetek, mert ő biztosan nem teszi tönkre. Jóban-rosszban kitart melletted, támogat érzelmileg. Olyan, mint egy önkéntes tanácsadó. Bármikor kérheted a segítségét, sőt néha még csak kérned sem kell. Kisírhatod magad a vállán, veled együtt érez, hiszen innentől a szívének egy darabja a tiéd is.

A Szűz a végsőkig lojális

 

A Szűz bámulatosan kitartó és hűséges típus. Nem könnyű elnyerni a bizalmát, de ha sikerül, életed végéig élvezheted a barátságát. Mindig felveszi a telefont, amikor hívod, mindig van nála zsebkendő, ha sírnál, és mindig van elegendő ideje, hogy meghallgasson. Igaz, hogy elemző típus, de barátként sosem elemezgetne és sosem mondana ítéletet fölötted. Nem ragadós típus, ott van, amikor szükségét érzed, de nem akar folyton a nyomodban lenni. Minél közelebb kerültök egymáshoz, annál inkább megnyílik és annál inkább számíthatsz rá. Kétségtelenül, ő a legnagyszerűbb barátnő.

A Skorpió soha nem árulna el

 

A Skorpió mindenkor ott lesz melletted, ha elnyerted a barátságát. Mindenben támogat, a végsőkig kitartó és hűséges, barátságában semmi és senki sem ingathatja meg. Az is biztos, kertelés nélkül megmondja, amit igaznak és igazságnak gondol. Soha nem árulna el, és sohasem fog becsapni, barátságában, őszinteségében vakon megbízhatsz. A benne lévő tűz és szenvedély téged is nagyon erősen inspirál, ő az, aki a legnehezebb szituációból is kirángat. Mindig tudja, hogyan csaljon mosolyt az arcodra, hogyan győzzön meg, hogy előbb-utóbb a legsötétebb alagút végén is megláthatod a fényt.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/11/28/ezek-csillagjegyek-kulonosen-kitartoak-eletre-szolo-baratsagot-kothetsz-veluk/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!