Igen csak meglepő és szomorú, amit az énekesházaspár közölt...



Balázs Klári és Korda György nélkül ma már elképzelhetetlen a Sziget Fesztivál retró színpada, amit egy év kimaradás után, újra felállítanak a szervezők. Azonban idén Klárika és Gyuri bácsi nem lesznek ott a Szigeten.

A hírt Balázs Klári is megerősítette a Blikknek. 'Már tavaly sem hívtak minket a fesztiválra, idén sem, nem is értjük. Úgy tűnik nekem, hogy nincsenek már nagyon magyar nevek a listán...Mindig elképesztő tömeg volt a fellépéseinken, sőt olyan is volt, hogy a nagyszínpadon fellépő sztárzenekart hagyták ott a koncert vége előtt, csak azért, hogy lássanak bennünket. De mindegy, mi már learattuk a Szigetet, az egy sikersorozat volt nekünk. Nincs bennünk keserűség vagy szomorúság' - mondta Klárika. Hogy akkor mégis kik lesznek ott a retró színpadon? A lap szerint az Ámokfutók, az UFO, a Happy Gang és a Fresh zenéjére lehet csápolni.

A szervezők azzal magyarázzák az idei változást, hogy a 70-es és 80-as évek helyett idén, a 90-es évek kedvenceit várják a retró sátorba. 'Ha úgy tetszik, a mostani huszonéveseknek a retró zenéjét vonultatja fel.' - írják a közleményükben.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170803-ez-tortent-balazs-klarival-es-korda-gyurival.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!